Monday, May 2, 2011

Perbezaan kimono, pyjama & bathrobe

Yelah yelah...!! I buat la entry baru ni khas untuk nayang I. Wana.

Tak habes-habes membebel and suruh google pyjama, kimono dengan bathrobe. Semua gara-gara entry I mengata Faiz, Intan dengan Topek yang setarap tu. Haha. Last-last aku pon masuk dalam list. Diucapkan padan muka.

Eh, ok apa? Topek kan hebat. Lari marathon dapat number lapan? Sepatutnya dah johan dah, tetiba dapat number lapan. Pasal? Tersalah route terpaksa patah balik and dia dapat kejar setakat number lapan jek. Jadikla Topek. Terima kasih pasal menjadi bahan untuk gelak I selama 8 hari stret ni.

Untuk Faiz dan diri ini sendirik. Tsssk Tssskk....




Ini pyjama

Ini Kimono


Ini bathrobe.

Sekarang dah paham? Dah? Bagus. Buat kerja sendiri. Kejap lagi cikgu masuk balik. Jangan nakhal-nakhal.

Sekian,

Yang besar benar,
Cikgu Kamisah Tonggek

-EnD-

4 comments:

wana said...

Over ok kate aku membebel. Aku sebut skali je. Suka exaggerate tau. Demam2 ni I touching.

Ps: I still rs terabai. Bye.

Chooyaya! said...

aik, demam pon boleh tacing2 eh? meh aku carik orang ampang suru pokpok ko eh eh?

wana said...

Oi over ! ! !

Chooyaya! said...

orang ampang tu aku dgn laki aku kan? ha.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...