Tuesday, March 20, 2012

Nak ini sekarang aku kata!

Berbalik kepada rutin harian. Tengok jam sekarang dah pukul berapa.


Ok. Dah pukul sebelas. Masuk folder My Document, klik dekat My Picture (Makanan) Total Pix : 1000++!!! Wah. Hebat pencapaian I setakat ni! Scroll scroll scroll... Ok. Dah tau dah nak makan apa harini..


Renung gambar. Besarkan ke 200%, tengok dengan mata bergenang. Call Sara, Call Ira. 'Ok. Kaksu dah tau nak makan apa tengahari ni. Ciken cop. Okbye'. Tanpa sempat mereka nak bagi persetujuan. Lantas meletak telefon. Haha.


Maka Tuan Puan , mempersembahkan!!!!!



Ciken Cop dengan cheese ker menda entah nama komersial dia. Taktau.




Boleh didapati di Restoran Ali Maju Setiawangsa. Kemain lazat kelihatannya disitu.




Tekak ni pon pandai jer dia kan? Gaji lagi lima hari dia rasa nak makan dekat Ali Maju jer. Hari Sabtu kemain lagi makan kat Victoria Station dengan Mira. Ahad makan Meatball 5 pinggan dekat Ikea dengan si Syira. Akan dikongsi dikemudian hari. Pasal sekarang ni dah menyentan nak makan ciken cop.


Ni aku nak fokus buat kerja pon payah ni. Dalam kepala dok fikir Ciken Cop Ciken Cop Ciken Cop. Kbai.


-eNd-

4 comments:

Jan@Afzan said...

thanks Su. Anda telah memberikan idea bernas pada saya untuk mengidam makan chicken chop (tenung purse yg kempis..erm). Bukan hari ini..tunggu gaji dulu..wakakaka.

Anna Dayana said...

woi.. tak habis2 kan.. tak pernah serik kan..

Chooyaya! said...

Jan : Alololo.. Siannya dia.... Meh timang meh! Kiter pon tak dpt makan kot sebab katanya western belah petang baru ada.... :(

Chooyaya! said...

Intan : Intan, apa Intan cuba sampaikan ni? Kaksu tidak memahami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...