Sunday, August 4, 2013

Lempeng Dengan Sardin Masak Lemak

Assalamualaikum.

Ni mesti ramai yang dah balik kampong ni kan? Bengang jer I masih kerja. Shopping Complex tak jugak lengang pon. Ramaiiii jer lagi yang berpusu-pusu. I rasa kalau la raya tu setahun 4 kali (sama macam Board Meeting), mampos semua orang nanti pergi kerja pakai sependa jer. Tu pon sependa roti kirai bak kata Mil I. Haha.

Sependa kalau getah pinggang dah longgaq habes, pastu yang kat peha dia dah loose siap ada koyak macam tercarik sikit itu la namanya sependa roti kirai. Tak payah la pakai dah, buang la... Buat la tetiba pengsan tengah jalan, masuk hospistal pastu tak sedar and ada orang tolong salinkan baju, kan ker malu tu? Hahaha. Nak pulak, muka dah hensem/cantik. Kasut nak Bally jer, handbag nak Prada jer, wallet Gucci, kereta tak Audi, BMW. Skaliiiiiiiiiiii sependa roti kirai. FAILED!

Alasan simpan sebab selesa pakai bagi berangin tu tak boleh pakai der.... Ingat semuaaaa. Sila buang sependa roti kirai anda punya, atau suami, atau anak sekarang jugak. Haha. Dah merapek dari nak cerita pasal makanan terus pasal sependa roti kirai ni aperhal??

Ok. Sebab malam masih muda. I up la satu gambar lempeng lazat ni. Pasal skarang malam, perut dah bentak. Mesti semua tak heran dengan gambar lempeng ni. Kiter tengok esok tengahAri berapa ramai yang meroyan. Hahahahaha.

-eNd-


Lempeng nipis gAring makan dengan sardin masak lemak and sambal belacan limau kasturi. PENGSAN!

2 comments:

Mimy Hamid said...

rumah aku ada sardin masak lemak...huhuhu ko punya pasal la..hehe

paukacang said...

kak su mula la tu buat peel upload gambo makanan tu benci lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...