Tuesday, January 21, 2014

Bubba Gump (Part II)

Assalamualaikum.

Semalam yang I kata tak boleh nak masukkan gambar tu kan? Ko jangan nak lari. Sebab I nak jugak masukkan harini. Tadek la gambar makanan sangat tapi gambar vain selfie jer. Hahaha. Lantak ah! Nak jugak masukkan. Hahaha.

Kurang paham I, dah kenapa Chrome, Mozilla, ie semua yang sengal payah nak masukkan gambar ni. I up guna henpon jer baru yang ok. Dah kalau lepas ni still have problem yang sama, malas dah I nak letak gambar. Merajuk dah dengan blog. Taknak kawan.

Ada yang cakap sebab capacity nak masukkan gambar dalam blog dah penuh. Gitu ker? Dah tu nak kena bukak blog baru ke apa ni? Mohon pencerahan kepada sesiapa yang terror. OK? Kalau ada limit nak masukkan gambar, dah tu otai-otai blogger ok jer pulak kan? Lagi gambar vacation gambar puluh juta ratus ribu, ok je?

E bengang la! 

-EnD-

P/s: Untuk yang tanya apa 'Kedai Kopi' tu, let say kiter pakai kain kan? And if duduk tekangkang ker, mencangkung tak cover line, nanti nampak sependa. Itu la Kedai Kopi namanya. Haha.

  
Burger menda ntah. Yang penting extra cheese and mushroom. Baru la hebat gemok lazat. Why bother? Haha.


Kata Shein, 'Bapak aku rockstar. Bapak ko? 'Ustaz'. Deep.



Maafkan la I dengan Nadia untuk selfie ni ye? Teringinnnn.

Sadakallah. masuk kereta jer setel

4 comments:

FADLINA MOKHTAR said...

apa ni.entry makanan.nangis tengok.btw,singgah la blog i olls jugak tau.
http://cinta-caramel-latte.blogspot.com/

Jan@Afzan said...

hai, makanan, makanan...bestnyeee.. lap air liur!

shein hensem!

Haris Zuhaina said...

As Salam Sue..
Kedai Kopi.. memang nostalgia...
Kedai Kopi yg niaga laku adalah luas kawan penglihatan.. hahahaha
Igt lagi, klu sesapa tonggek/membongkok=mesti ada tukang kipas.. dok nega sate...

missalongwani said...

P/s: Untuk yang tanya apa 'Kedai Kopi' tu, let say kiter pakai kain kan? And if duduk tekangkang ker, mencangkung tak cover line, nanti nampak sependa. Itu la Kedai Kopi namanya. Haha.
((kak su...tersembur buah limau dalam mulut kite bila baca explen ni..muahahahahahha..mujur xtercekik..adoiyaaaa..!!!))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...