Friday, August 15, 2014

Europe Tour - Day 9 (Cannes)

Assalamualaikum.

Tetiba selepas 2 tahun baru nak update pasal Europe Tour yang tahun 2012 tu semula. Motip? Sebab Intan update pasal dia pergi Shanghai last year. So taknak kalah dengan dia, sanggup tu I sambung entry yang dah 2 tahun tertangguh. Kah kah kah. Intan tu memang. Hari-hari nak makan kat kedai basah ketiak tadek aircond sebab kata dia tadek duit, tau-tau ni nak pergi Krabi pulak. Bejalaaaaaaaaaaaaaaan je. Nyampah.

Hope tahun ni ada orang simpati bawak la I pergi mana-mana. Istanbul ke, Perth pon dah kira ok. Sian sangat I. Sazli memang dah tadek excited nak berjalan dah. Sebab takot naik flight dah. Sebenarnya I pon ada rasa takot jugak tapi Chef Wan tu tiap-tiap bulan keliling Europe. Ok je kan? Kalau takot naik flight, kiter naik basikal je. Boleh exercise sekali.

Sebenarnya I dah lupa Day 9 pergi mana. I agak, kitorang pergi Cannes. Sebab I check dalam Photo gallery. Takpe. Tu kena check balik note yang I simpan dalam Blackberry I. Rasanya pergi Cannes. Anyway, Cannes ni tempat berlangsungnya World Film Festival. Basically tempat ni tadek apa sangat. Dia macam ala-ala Planet Hollywood je. Pastu kat depan tu sikit macam ada laut. Tu je. Tak best pon. Lagipon tempat tu kalau tadek makan sedap and tadek tempat shopping biasa kiter wanita akan cakap tak best. Setuju?

So sekian sahaja cerita I. Jumpa lagi dilain masa. Bye. (I pon dah lupa sebenarnya betul ke tak kat Cannes tu ada laut. Hahahahah. Nanti if I dapat bukak balik note I, I sambung cerita ok? With the facts. Kang tak pepasal kena saman dengan France government sebab bagi info salah). Tapi, kesah pulak I? Haha.

-EnD-









Bangunan apa sebenarnya ni? Haha.

3 comments:

Anna Dayana said...

Aik.. Baju kita sama la... i mean sweater.. sama arrrr...

Chooyaya! said...

Kiter kan sehati sejiwa. apa kaksu beli yg tu la intan nak. cane?

Anna Dayana said...

Nak pinjam dress tu blh? Nak bw p krabi malam tu nak PARTYYYYYYY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...