Thursday, August 21, 2014

Original Nasik Kandar Penang

Assalamualaikum.

Petang-petang ni kalau dapat Original Nasik Kandar Penang macam ni, perrrghhhhhhhhhhhhhh!! This is the best I pernah makan. Ada orang cakap, Nasik Kandar Line Clear and Nasik Kandar Beratur lagi sedap. Taktau. Tak pernah makan sebab ada yang cakap kotor. Tikus gemok menari-nari di kaki. Eeeuwww geli! Yang tak geli tikus, Shein je. Sebab dia ingat tikus tu pet. Ngek sangat. Kena banyak belajar lagi ni Shein.


Kuah campur, ayam madu, telur sotong. Nah tissue. Lap air mata tu.

Bulan 9 nanti InsyaAllah kiter akan balik ke Kedah sebab Apit kazen Saz kawen. Boleh la makan kat sini lagi. Woo Hoooooooooooooooooooo!!!! Dekat KL ni tak sedap la macam dekat Penang. Bapak ada suka satu kedai nasik kandar dekat Jalan TAR tu. Apa eh nama dia? I tak ingat. Tapi dengar cerita dekat Bismillah harga dia cekik darah. Betul ke?

Sapa orang Penang untungla. Sekarang tengok blog I, kejap lagi start motor terus boleh pergi makan nasik kandar. Tapi kat Penang takder Zanmai Sushi kan? Kat KL ada. Bnyak pulak tu.Nenenene. (Carik pasal).

-EnD-

8 comments:

shu said...

kak suuuu..sy org penang..stg mlm nk p mkn Denn Nasi Kandar..nnt mai sni cari tau..sedapppp..

Shiela Rahim said...

adehh..tingin plak dahhh..telo sotong tuu.....

Ann said...

aaaa...menaikkan nafsu di ptg hari ni..

Cik Siti Hajar said...

kak Su...

kita pong mengidam benda yang sama...
adussss...

mmg kat sini tak sama dgn kat sana..

Hani said...

Restoren INSAF tak silap yang mahal tercekik tu. akak tak pernah makan tapi suka duduk lepak depan tu je sambil makan KFC kihkihkih

Haris Zuhaina said...

AS Salam Sue
Cuak tau klu time nak buka blog Sue ni
semuanya mengiurkan
leleh aiq lioq aih...
jenuh menyakaq laki ajak p wlu pun rasa lom tentu sama...
hat pasar malam pun jadi...

honey bedazzled said...

nasi lemak kudu

FadlinaMokhtar said...

Try zainol nasi kandaq dekat belakang pj hilton tu.sedap wa cakap lu.satu lorong dengan a&w drive thru tu.nangis makan hoii.dap dap.kedai tu mcm ala2 fud court.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...