Friday, December 5, 2014

Kek Lapis Apollo Penjahat

Assalamualaikum.

Perhatian kepada pencipta Kek Lapis Apollo. Sila ambik perhatian dan carik jalan penyelesaian supaya anak kesayangan I, the one and only Shein Iskandar tak mengamok guling-guling atas lantai or rendam kepala dalam gulai daging salai each time dia makan you, lepas tu you terpatah dua. Anak I kinda hate it!

And kepada Shein, kalau dah rasa nak makan Kek Lapis Apollo lepas tu dia kekal dalam bentuk asal and tak luak/patah etc, tak payah makan dah. Takde lagi orang boleh cipta makanan yang takkan habes. Kalau nak makan menda yang tak habes memang ada. Makan kaki sendiri. Ok?

Yang benar,

Mama yang berasap kepala

-eNd-


Hetchu Kek Lapis Apollo!

5 comments:

sharon m.q. said...

hahahahahahhaah...lawak la kak su..

cik allord said...

hahah kak su,kek apollo ni jugak feveret anak kite yg mkn smpi berkecai yg blh menangkap sakit jiwa nurani ku..ahahhaaha

Noni said...

Ini series kelakar. Sama la perangai si shein ni dgn anak sy. Ms baya2 so shein ni jgk la, dia suka mkn twiggies. Tp twinggies yg ada tu dh terpatah 2. Walaupun kitorang dh sambungkn (patah balik bila dia pegang) dah dia melalak mcm hape jek. Kena la pegi beli yg baru. Mengundang btl perangai.

Fieda Redzuan said...

hahaha lawak giler kak su! takde lagi orang dapat cipta makanan yang takkan habis. nak nangis baca :D

Chooyaya! said...

sharon m.q : dah tulis mmg la lawak, tp situasi sebenar bikin sakit jantung wooo. haha

cik allord : give me five!

Noni : sama geng dengan shein la ni. hahah. wh. tetiba tingin plak twiggies

Fieda Redzuan : tu la. hope ada la orang cipta one day. khas untuk shein.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...