Thursday, December 13, 2012

Apple Of My Eyes.....

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah, Baby S aka Mohamad Shein Iskandar telah selamat dilahirkan melalui kaedah pembedahan pada 12.12.2012 jam 8.09am dengan berat sebanyak 3.2kg. Terima kasih yang tak terhingga pada semua yang mengucapkan tahniah atas kelahiran Shein tak kira dimana sahaja yang I tak sempat nak reply semua... Terus Mama ko bajet artis Shein. Haha. Dah elok-elok formal ayat tadi bila bajet jer, habes semua.

Setakat ni Shein masih lagi isap zuzu badan. Kata nurse, 3 hari ni yang keluar cuma kolestrum je... The best antibodi agent for a baby. I pon agak seksa nak menyusukan Shein sebab bedah ni membuatkan pergerakan I sedikit terbatas. Nak gerak-gerak sangat pon sakit ngilu rasa, pastu reaksi Nekmah tu asyik la mengundang kengerian yang berlebih-lebih. Adoi yai.

Later on la I share pengalaman bersalin eh? Ini pon curik masa time Shein dekat Nursery ni. GILER bertabah pempuan kuat tido masih widely awake waktu macam ni sebab dah ada baby. Amazing sangat kan? Seriously I fall in love with Shein at a first sight. Giler omel kecik jer.. Macam nak picit-picit jer rasa. Dah la pakai topi pegi ladang kaler biru pink, gewam ok!

Oh. Lupa nak bagitau. Gigih la Mama nko ni bawak semua baju encem-encem konon dapat bergaya dekat hospistal tapi tak boleh pakai pon. Kena pakai hospistal punya jer. Esok nak discharge baru pakai baju sendiri. Ok baiklah.... Mata dah koyak, so here there are. I presenting to U, the apple of my eyes........



Mohamad Shein Iskandar bin Mohamad Sazli.

-eNd-

37 comments:

Filla ~ Kasihs said...

terbau-bau baby.. bestnya... tak sabar plak aku ni hah! congrats sue and sazli!!! omel omel niee...

wana said...

Amboi amboi sempat je ko kn.
Ko syg aku lg x ni nayang? Aku dh ade pesaing yg kompem2 aku kalah ni uwaaaaaaa. I love u nayang and I love baby Shein too! So omelllll (Tears) T_T

Anonymous said...

Salam Bu, tahniah. X sabar akak nak bukak blog pagi ni. Amik ko, budak yang buat mamanya x leh bernafas la, semput la, mabok la, jadi kuat makan la dah keluar. Jaga2 shein mama nak picit2 tu. Iras2 muka Sazli pun ada. Cuma rambut aje x nampak.Selamat menjalani Ibadah Berpantang ya Bu.Jangan tensi2 masa berpantang ni. Tapi tlg jangan lupakan blog yang akan bertambah meriah dengan kehadiran baby Shein.ABTO

missalongwani said...

tahniah kak su..dah dapat baby shein...hewhewhewhew...wah...die dh selamat..kitew lom lagi...ade 8 minggu lagik..debo ni...debo....hehehhehe..ok...selamat berpantang ye..pantang leklok..no ais2 dah skarang...hohohoho

bettyboops said...

congratulations sue n saz..

Anonymous said...

tahniah buat sue,, masih smpat update blog utk tatapan kami,,, very the comel boy,,

Intan said...

tahniah k.sue..welcome to the world boboi hensem..selamat berpantang k.su :)

MummyQueen said...

tahniah...comel betul baby s ni..

rina_mazlan said...

Congrats darling... Hello Shein!

aishah jamrek said...

congrats mummy! ;)

mummy alisha said...

tahniah akak... comel baby..

Haris Zuhaina said...

As Salam. Alhamdulillah dah selamat dah.. pandai pilih tarikh.. klu lagi best klu 12 tgh hari kuar.. akekekekeke... SELAMAT BERPANTANG ya.. Su, apa makna nama bb? malas sebenaqnya nak tya uncle google.. tya mummy dia supaya maksud tuh terang n jelas.... Comel, gebu.. huhuu, muka masih serius n rengan yg daring ya...
Selamat semuanya, INSYA'ALLAH :)

Felis Domestica said...

Hai mummy...Hai baby S

pepagi terus bukak blog ni dulu. tahniah...
heppy n enjoy ur next next next day n night...he...he...

Anonymous said...

tahniah dik... selamat berpantang.. baby comel sgt...

Fida Ghazi said...

embam-embam sangat baby Shein tuhhh!! selamat bepantang su! cepat sihat ye!

Didi Nadhirah said...

tahniah kak su, comel sheinn iskandar

beta kupu said...

tahniah sis, ancem si baby shein

mush said...

congrat...shOmel nyeee baby shein...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

tahniah ! comei nya Sein

mrs kayrul said...

tahniah....akhirnya dapat gak tengok muka baby S nie..comelnya..

selamat berpantang ye

Nur Zulya said...

omelnya baby.setap nama dia,macam retis.terasa nak tambah lagi ni.hohoho.take care Su.Slmt berpantang bebetul :P

Hedadada said...

Congrats kak su! Comel baby shein. Kish kish

ira_bluebee said...

taahniah sue...
haiii shein yg encem,pasni banyak la cerita pasal kamu yea...

A.L.I.N.A said...

tahniah k.su..
x sabar nye menunggu giliran kite pulak..(padahal anak 2nd) hahahaha...
smlm gigih bukak blog akak kot2 la berupdate kn..pg ni bukak..tadaaaaa...dh dpt tgk baby shein...selamat berpantang k.su..jgn lupa tips2 yg kwn2 sume bg tuh..

Liyanaroxx said...

Hello Baby Shein omel omel...welcome to the world sayang...selamat berpantang kaksue! =)

Shiela Rahim said...

TAHNIAH SIS :D COMEL !!!

Anonymous said...

tahniah kak su.comel sangat.kalah kak su!hehehehe.selamat berpantang.

ida

iezza_ummi@aminammarzarif said...

Tahniah Sue & Sazli...alolololo....omeyyynye iaaaa....huge & kiss buat bby shein..

irenedahayu said...

tahniah... sedapnya bau baby....

Anonymous said...

tahniah, bestkn bau bby?...slmt bpntg, enjoy bfeeding...

Naddy said...

comeynya baby s...mcm mama die..kehkehkeh...btw tahniah kak sue =)

eda said...

wahhh alhmdulillah ...
tahniah kak suu ..
welcome to world Baby S muahh muahh ..
wahh mcm muka kak su laaa ( ayat bodek hahahah )
kak su , selamat berpantang yeee ...
kak su , post la gmbar mknan pantang kat IG , eda rela komen ckp sedap nt .. betulll huhuhu ...
tahniah tahniahhh ... huk huk hukk nanges gembira neh heehhe

ina khairina said...

ni la budak omel2 yg dinanti2kan semua....gebu kemain aihh,sebiji muka bapak dia...ehh lupa nak ucap tahniah kat su n sazli,buat su pantang elok2 ye...jgn curi2 minum teh o ais :)

Aishah Kamal said...

CONGRATS SU!! Welcome to parenthood's world.. =))

Anonymous said...

Tahniah k.su...baby comey sangat...moga jd ank yg soleh & berjaya dunia akhirat...

~koizora~

Noorshella Jaapar said...

salam kak su,
uiiiiiiiiiiiiiiii comelllllllllllllnya baby s, tahniah kak n selamat bepantang ^_^

Chooyaya! said...

TQ semua....... Doakan untuk Baby Shein ok? Semoga semuanya selamat... And Shein jadik anak yang baik, selamat dunia akhirat.... Amin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...