Tuesday, June 9, 2015

Abaya Sifu By Naanii

#reviewbychooyaya

Assalamualaikum
Berita baik kepada SEMUA penggemar jubah/abaya yang selalu frust bila try ready made jubah/abaya dekat boutique sebab nanti mesti saiz mesti tak ngam.
Elok tang atas, sendat tang bawah.
Loose tang bawah, gelebeh pulak tang atas.
 Corak/color dah berkenan habes tapi terpaksa jalan seret kaki sebab ukuran tak ngam dengan badan. Nak pulak boutique selalu guna standard size. Potongan model macam Jlo and Dolly Parton memang tadek. Sedih giler.

So mana yang badan potongan Jlo (besar punggung) or Dolly Parton (dada besar) memang ada masalah beli Jubah/Abaya ready made. Kan? 
Ambik yang besar atas nanti dah jadik macam baju pinjam. 
Ambik yang besar bawah, atas bahu menggelebeh
Vice versa.
So nak taknak terpaksa jugak beli and keluar lagi duit lebih untuk alter.
Bengang lagi sebab tak boleh nak pakai immediately.

BUT NOW NO MORE WORRIES 

Kerana @abaya_sifu_by_naanii menyediakan abaya  berkualiti kepada anda yang PLUS SIZE dan juga PETITE serendah RM89+. Kualiti yang sangat memuaskan hati.
Mana nak cari abaya/jubah berkualiti harga serendah RM89+? Kan?
Memang susah nak cari!

Color cantik, corak cantik, potongan abaya/jubah ngam je dengan badan. Pakai pon jatuh terletak. tengok macam dalam gambar ni. Lawa kan? Dah la murah, berkualiti pulak tu.


Pelbagai pilihan Abaya/Jubah di Abaya Sifu By Naanii


Kami boleh follow ukuran anda.
Anda ukur, pilih warna dan design, kami jahitkan. 

Rugi kot kalau tak follow!

Berminat?? Follow



You customize it, we sew it. Gitu.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...