Wednesday, December 9, 2015

Calling For Tauke Cake From PD

Assalamualaikum..

Ada tak korang kenal sesapa yang boleh buat cake and boleh deliver dekat Avillion Port Dickson pada hari Jumaat malam (11/12/2015) atau Sabtu pagi (12/12/2015) ni? Kalau ada kasik tau I eh? I ingat nak tempah untuk Birthday Sheindong Kedondong. Kek Tobot. Heeeeee. Yang kecik and simple je. Edible image pon takper. Takyah nak beria fondant bagai macam kek orang kawen. Bukan Shein paham pon. Lagipon ini semua cost! Hahahaha. Kalau cupcake pon ok. Sajer jer la nak buat manis mulut… Bagi ada kenangan untuk Shein, so that bila Shein dah besar and dia tengok gambar nanti, dia tau yang every year, Mama and Abah celebrate birthday Shein walaupon tak beria macam orang lain tapi dia tau semua tu ada…

Mesti dia happy and dia tau Mama and Abah terpaling sayang Shein (^_^)


Tobot Fondant Cake



Tobot Fondant Cake

Kalau boleh I nak coklat kek yang sedap yang sedap sungguh macam Kek Huda. Size kecik je takyah beria besar-besar. Makan untuk 3 orang jer kan? Kalau ada kenal, korang boleh email dekat Mama Shein yang beria dekat [surayasulatin@gmail.com] ASAP ok? Kalau takde, I plan nak beli Muffin Massimo tu jer. Letak kereta tobot parking atas tu dengan lilin number 3. Setel. Bahahahahahaha. Jadi laaaa dari takde kan? Lagipon Muffin Massimo tu favorite Shein. Tiap-tiap malam wajib setel 2 ketul. T upon mesti dia dah happy sangat-sangat.


+

+


+


Partyyyyyyyy

Hurm.. Tak sangka Shein dah 3 years old. Macam sekejap je masa berlalu. Moga-moga umur kita panjang supaya kita sama-sama dapat celebrate birthday Shein for many more years to come. InsyaAllah….

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...