Friday, June 24, 2016

Manis Ramadhan, Meriah Lebaran

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*




Assalamualaikum..


Hari Raya Aidilfitri is coming soon kan? Lagi dua minggu lagi dah nak Raya. Korang punya persiapan semua macam mana? Semua dah ready ke? I tengok dekat KL ni mana-mana jalan pon jem. Semua orang memang suka cari barang last minute ke apa? OMG soooo stressed untuk pergi mana-mana shopping mall and shopping area for Raya festive season like this kan? Nak keluar rumah jem, sampai Mall parking pulak susah dapat, nak choose barang kena pulak bersesak-sesak memang boleh headache ok? Dengan lapar segala lagi and nak berkejar untuk bukak puasa everything sound so stressful  walaupon nak do the most favorite thing – Shopping!!  Oleh sebab itu, I prefer untuk buat Online Shopping jer. Di bulan puasa ni, of coz I nak lebih pahala so boleh la top up sikit amal kebajikan sesama manusia.  Bukan setakat nak shopping semata. Kan? So I choose to membeli belah secara online. Boleh duduk rumah tak payah bersesak dengan jam or what lepas tu can do shopping peacefully. I chose 11street of coz. Sebab apa? Sebab dekat sini ada SEMUA keperluan Raya from top to toe merangkumi fesyen, electronic, groceries and siap ada e-voucher lagi. Tak payah nak jump from one to another online shopping. Best giler!




Do Good Deals - Beli Sambil Memberi Pada Yang Memerlukan



If korang ada niat untuk bersedekah tapi taktau mana nak salurkan sedekah korang sempena dengan Hari Raya Aidilfitiri tahun ni kepada less fortunate people, korang boleh join Do Good Deals, Beli Sambil Memberi di 11street. Program ni ialah kerjasama diantara  11street dengan Yayasan Kebajikan Budimas. Inisiatif ini ialah lanjutan dari Dana Kebajikan Budimas yang telah membantu lebih 6,900 orang kanak-kanak yang kurang bernasib baik sejak dari tahun 2010 lagi dengan cara memberi sumbangan melalui penyediaan sarapan pagi kepada mereka setiap hari disekolah. Macam mana cara dia? Senang jer. Melalui promosi Do Good Deals, Beli Sambil Memberi ini korang boleh memilih untuk membeli mana-mana produk yang lebih mahal dari harga runcit yang disarankan terdiri daripada produk isi rumah, barangan runcit, sehinggalah barangan elektronik bermula dari 6 Jun sehingga 5 Julai 2016 dan sumbangan korang akan disalurkan kepada kanak-kanak yang kurang bernasib baik.






Do Good Deals, Beli Sambil Memberi di 11street.

Dah la dapat melengkapkan barang rumah, lepas tu dapat pulak bersedekah. Kan bermanfaat macam tu? Siapa sangka dengan sedikit sumbangan dari kita dapat membahagiakan kanak-kanak yang tak bernasib baik tu kan? Untuk info lanjut boleh tengok dekat www.11streets.my.


Baju Raya korang dah ada? Kalau takde lagi jangan risau sebab dekat 11street ada Koleksi 11street 'LEBARAN LUSTER'. Koleksi ni diilhamkan oleh 4 pereka-pereka fesyen berbakat tempatan seperti SyomirIzwa GUPTARuzz Gahara, VARIANTE dan Adam Liew. Kenapa Koleksi ni dipanggil Lebaran Luster? Sebaaaaaaaab semua koleksi yang ditawarkan amat eksklusif dan memastikan pelanggan sentiasa berseri, elegan dan bergaya. Pendek kata, confirm la yang paling cantik nanti dekat rumah. Kesemua koleksi yang anggun ini merangkumi pelbagai gaya dan size yang boleh korang miliki dari batik moden, gaya chic Perancis hinggalah gaya klasik. Lebih menarik lagi, semua size badan boleh bergaya dengan Koleksi Lebaran Luster dengan rekaan Gupta PLUS oleh SyomirIzwa. Sebuah koleksi untuk semua wanita.


LEBARAN LUSTER




Koleksi GlamoRaya oleh VARIANTE yang eksklusif hanya di 11street


Gupta PLUS Collection untuk yang comel-comel. Lawa-lawa baju dia






Yang TERpaling best ialah korang boleh dapat 50% Less on koleksi VARIANTE and Gupta PLUS by SyomirIzwa ini. Takde charge postage, Bestnya! Untuk maklumat lanjut boleh layari lookbook 11street dan video LEBARAN LUSTER di laman promo dan saluran Youtube. Selain dari 4 pereka fesyen yang disebutkan tadi, korang jugak boleh pilih koleksi daripada Vercato, Elle Zada, Benang Hijau, Benua Clothing dan jenama-jenama lain. Semua ini boleh dimiliki dengan harga serendah RM169.00


Dan yang TERPALING BEST sekali di 11street yang paling dinantikan untuk semua pelanggan ialah Kupon Raya dimana korang semua berpeluang dapat sehingga 50% Discount yang boleh digunakan untuk apa sahaja product yang terdapat dalam 11street. Caranya mudah sahaja, layari 11street Raya Sales dan download kupon and tadaaaaaa the coupon is yours! Woot woot! Kupon ni untuk semua sebab it’s unlimited so don’t worry ye? Semua orang boleh dapat. Promosi ni valid sampai 30 Jun. So still got time to shopping! Jom tengok macam mana cara nak dapatkan Discount ni.

Lepas tu korang boleh enjoy shopping di 11street untuk Raya ni sebab 11street bagi discount up to 95%! BANYAK TUUUUUUUUUUU!!


Bukak website 11street and cari 11street Raya Sale


Log In into korang punya 11street account and click download now. Lepas tu dapat la salah satu coupon. I dapat 11% woot woot!


I plan nak beli Authentic Nike FC Barcelona 2015/16 Home Shirt. Harga asal RM259.00 but after 11% discount is RM230.51 je. Yayyyyyy!!! Sangat berbaloi untuk duit korang so please don’t miss out the offer ye?






Jangan lupa download Coupon up to 50 % OK?


I memang dah tak boleh nak berganjak dari 11street dah ni. I sukaaaa giler. Macam-macam ada ok? Mak-mak pon suka ni sebab banyak offer kitchen and dining, home décor dengan segala mala kitchen goods yang up to 70% Off! Bestnyaaa. Barang-barang baby, maternity punya baju and many more. Groceries pon ada. Kalau korang suka makanan-makanan dari Korea pon ada. Ada Pepero macam-macam jenis dengan Shin Ramyun as well. I tengok offer sampai 27% ko dah kenapa yang nak murah sangat? Mengundang betul la. Hahaha. Korang jangan terlepas dengan Manis Ramadhan, Meriah Lebaran promotion ni ok? Dah la tak payah bersesak-sesak dekat atas jalan, parking and mall. Dengan satu klik, anda selesai. Boleh browse macam-macam dekat sini. This is seriously the best Online Shopping Website yang I pernah guna.


Ok dah. Malas nak membebel banyak-banyak lagi. I nak sambung shopping baju raya pulak. Tak la rasa bersalah sangat shopping dekat 11street sebab disamping berbelanja, boleh menderma. Sambil keluar duit, sambil dapat pahala. Kan best ke tu? Last sekali, kalau korang browse dalam 11street, jangan lupa klik dekat ‘Shocking Deals’ sebab dekat situ ada offer lower price guarantee yang korang takkan dapat dekat mana-mana tempat. Selalu check out dekat situ ok? Ok bye! Nak sambung shopping. 



 Lowest Price Shocking Deals 



-eNd- 

2 comments:

Jamil Hashim said...

singgah ramadhan

https://belogs.blogspot.my/

yang baik said...

memang mengejutkan... tawaran hebat lagi nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...