Thursday, June 30, 2016

Package Surprise Murah From Event4U

Assalamualaikum..

Geram je I tengok package-package surprise dari Event4U ni. Dah la murah wei, lepas tu flower/chocolate bouquet dia lawa giler nak baposh kot? Nampak class sangat. Ni tetiba pulak ada Ramadhan Sale murah and lawa ko dah kenapa?? Pada korang yang ada bajet less than RM100.00 lepas tu nak surprisekan yang tersayang dengan Ferrero Rocher Bouquet siap dengan Helium Ballons and Wish Card with theme color boleh request, baik korang grab Ramadhan Sale RM99.00 NOW NOW NOW yang Event4U offer. Buat payment sekarang lepas tu delivery sah pada bila-bila masa, dimana jua anda berada (tetiba Ras Adiba Radzi, motip?) sehingga 31 Disember 2016. Sempat lagi ni nak kumpul duit sampai 30 Ramadhan kan? Korban la skek makan sedap-sedap lagi 6 hari ni. Sehari RM20 simpan duit dah cukup dah duhet. Ye dak? Kata la nak lagi gempak pon boleh macam korang nak helium balloons sampai sedozen, kek 2 tingkat, pistol 8 or apapa la yang korang nak also boleh tanya pada Lien. Menda boleh bawak bincang dengan Lien and husband dia. I kenal dorang ni. Jenis kerja jujur and sangat la komited. Kata Lien, Package Ramadhan lain pon ada discount. Canteeeeeeek! Jom tengok gambar package-package yang disediakan.


Murah nye wei! Ni sekali Helium Balloon and Wish Card ok?


Just untuk korang punya info, Event4U dah lebih 4 tahun beroperasi secara full time and ada ramai repeat customer (I salah satu daripanya la). Selain dari package yang disediakan korang also boleh custom package if let say korang nak tambah apapa. Delivery boleh buat dekat mana-mana pun tapi ada la transportation charge yang sesuai dengan jarak, masa yang diperuntukkan untuk satu-satu penghantaran. Sah-sah la base dekat KL skali nak hantar dekat Kuala Selangor lepas tu tanya ada delivery charge tak, memang aku tampo. Haha. Kata Lien, penerima wanita banyak la yang terharu menanges (lelaki pon ada yang nanges) – Ko dah kenapa nak hati tissue sangat? Prank ringkas & spontan semasa penghantaran antara service yang diberi secara percuma. Bapak la best eh korang kerja asyik nak prank orang jer. Kira nampak la colors masa delivery, takde la keras je macam posmen atau runner hantar parcel. Ye dak? Tapi jangan risau… Prank dibuat mengikut situasi yang bersesuaian sahaja.


M&M Chocolate Bouquet RM150 Jeeee


Bunga dorang memang cantik-cantik


Cuba tengok tu dari sapa. Haaaaa 

Yang penting semua boleh bawak bincang. Yang terpaling penting lepas yang penting tadi  hahaha, Siti Nurhaliza dan SNP Production pon diantara regular customer ok? Nampak sangat Event4U ni best. Dorang pon tak eksyen. Walaupon serve Dato’ Siti Nurhaliza, Zizan Razak, Nad Zainal and berpuluh lagi artis popular tanah air termasuk blogger Chooyaya (nak jugak masuk) tapi Event4U and team masih la cool and tak poyo. Harga tak cekik darah and InsyaAllah mampu milik. So jangan nak fikir panjang, book je la terus Ramadhan Sale ni cepat. OK? Lepas ni takde dah harga ni. Jom check out dorang punya sosial media untuk tengok service and package yang dorang sediakan.



Katalog Package

Facebook
Kejutan kebabom

Facebook Fanpage
Surprise by Event 4U

Whatspapp/Telegram : 019-6004100

-eNd-


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...