Thursday, July 28, 2016

Brownies Sedap Lagi Murah by Miera (RM50.00 - 48 pcs bite size)

Assalamualaikum..

Korang kena cakap terima kasih pada I kerana I berjaya forced Miera start business jual Brownies sebab ever since I makan Brownies yang dia buat terus jatuh cinta. OMG SEDAP GILER OK? Nak suruh Miera buatkan lagi I segan so I cakap kat Miera, why not dia start jual Brownies ni since I have a very mengada punya tekak and very hard to please so bila I cakap Brownies Miera ni sedap, maksudnya dia sedap. Sebab I baik and nak share kesedapan Brownies Miera ni, so korang kena sayang I lebih ok? Nothing fancy Miera punya Brownies. Takde pon any drizzle or inti or nuts tapi trust me, korang akan fall in love at a first bite. Seeedaaaaaap hoi! Urrrghhhh stressed I fikir macam mana Miera boleh buat Brownies sesedap macam ni. Miera cakap dia pon taktau. Baru 2 3 kali buat. Ni pon still ada rasa nervous setiap kali nak bake sebab takot result lain but setiap kali I rasa, sama jugak pooooon sedap. Lagipon Miera masak memang sedap. I selalu datang rumah Miera makan-makan dekat sana. Each time datang different dish, tapi tak pernah yang tak sedap. Untung la Eddie dapat wife pandai masak :)


Miera namakan Brownies dia 'Premium Chocolate Brownies'. Harga dia sangat la murah! RM50.00 untuk 48pcs bite size. Sangat-sangat murah!



Ni Miera bagi I one box last time. I makan dengan Anny, Intan, Kaklong and family
Semua kata sedap. Kakyang siap meroyan sekejap. 'Makcik, why so sedaaaaaaaaap?' Lantas Atin tak buang masa, terus order 2 boxes. 


Atas dia ada kedut-kedut macam ni. Dalam rasa chewy, top rapuh. Not too sweet. Just nice. Each time makan, I wonder macam mana Miera boleh buat brownies sampai sedap macam ni. I ate a few Brownies. Ada la 2 3 yang melekat dihati but Miera punya brownies of coz dah masuk dalam my favorite.


Ni la bite size Brownies Miera. Besar! 4 kali ngap baru habes.

1 box ada 48 pcs bite size tau? Puas sangat makan. Kata Miera nanti dia nak try buat Brownies lain pulak. Maybe dia nak letak chocolate drizzle ke, caramel drizzle ke or ada Inti ke apa, I taktau. Nanti tu kemudian Miera akan bagi I rasa but yang Miera can offer now is this Premium Chocolate Brownies. Macam ni punya simple pon dah sedap, imagine kalau fancy brownies macam mana rasa dia. I pon always siang terbayang malam merindu dengan Brownies Miera ni.  Bila makan, tak pernah cukup! For Miera, good luck for your brownies business ok? I love your Brownies so very much! Nanti kalau ada yang lain nak bagi Kaksu rasa, sila bagitau. Kaksu suruh driver Kaksu (Anny) datang ambik. HAHAHAHAHA

Untuk order boleh WhatsApp Miera direct : 017-3504535
Kata Miera boleh COD and also boleh do postage yang luar dari KL

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...