Wednesday, October 26, 2016

5 more days before offer 50% tamat for ANNESURAYA SKINCARE

Assalamualaikum…

I nak remind yang less 50% ANNESURAYA SKINCARE akan berakhir pada 31 oct 2016 (Selasa depan). OK? RM60.00 je sekotak 5 in 1 lepas tu tambah postage RM8.00. Yang postage tu Pos Laju yang naikkan harga. Kijam betul. Sebab tu I cakap pada Anny, lepas ni kita buat business delivery la pulak. Hahaha. Pos Laju ni melampau asyik naik naik naik je. Menyam! Untuk yang order, kita akan mula pos hari Isnin depan. Lepas tu korang akan dapat barang korang lepas 2-3 hari and start 1 November ni kita tak bagi discount dah. Harga kotak RM120.00 which itu la harga yang korang kena bayar kalau beli dekat mana-mana kedai jamu terpilih. Untuk Stokis and Agent probably akan dapat la less dari tu tapi nak dapat RM60.00 ni memang takde dah la. So, dari korang nak kena bayar lebih untuk ANNESURAYA SKINCARE ni, baik beli sekarang. Jimat banyak tu nanti, lepas tu pulak korang boleh tengok testimonial semua pon cakap best. Semua jenis kulit dari dry, berminyak boleh goreng ikan hatta yang jenis super-duper sensitive pon boleh pakai. Tapau laki and pempuan. Sazli pon now pengguna setia. Kalau dah nak terlelap pon, dia akan bangun pakai night cream. Suka dia. Kata Sazli muka dia sekarang la baru rasa bersih betul. Dulu memang dia tak pernah pakai apapa skincare pon.


Dulu Ernie punya muka memang ada masalah jerawat, now semua slowly mengecut

Ada sorang pengguna ni, dia cakap dia dah guna macam-macam product sampai jumpa pakar kulit. Tapi result nan hado. Tetap muka bermasalah. Bila mula pakai our trial set (yang takde toner) itu pon kulit dia dah ok balik. Dia punyalah happy and excited nak share experience. Siap tanya kitorang, ‘Kenapa la tak keluarkan dari dulu? Kalau tak takdelah dia berhabes beribu untuk buat treatment’. Ni dah la RM60.00 je pon, mana la dia tak happy. Pasal ni, I pon of coz la happy. I still ingat lagi, kitorang memang dah suntuk masa sangat-sangat untuk keluarkan ANNESURAYA SKINCARE ni. Bill dah mula berjalan and overhead dah kena bayar sebab operation semua dah start tapi I convince Anny, biar la kita rugi sikit tapi formula kita best. Apa sangat la rugi RM15k kalau nak dibandingkan dengan product kita yang bagus. So, yang kitorang dah spend untuk beli material tu burn la. Tak kisah, janji puas hati. Rugi sikit takper. I takde der nak fikir untung je untuk business ni. Ada yang cakap bodoh sebab beria nak sacrifice. Bukan takde Founder yang tak pakai product sendiri dekat luar sana tu. Melambak! Tapi biarlah. Tu orang lain. Bukan I dengan Anny. Kitorang sendiri guna ANNESURAYA SKINCARE ni so biarlah business ni berkat sebab tak menipu orang. InsyaAllah.


Banyak beza before and after lepas ANNESURAYA SKINCARE. Tak payah keluar duit banyak-banyak. RM60 jer pon

Obviously muka makin cerah kan?  TQ Cinina!


Kalau hormones problem jerawat naik masa datang bulan boleh setel dengan ANNESURAYA SKINCARE


Freckles pon  boleh pudar. Semua masalah kulit wajah InsyaAllah kita boleh selesaikan.

Banyak lagi testimonial lain yang ada dekat ANNESURAYA SKINCARE INSTAGRAM. Korang boleh check dekat sana. Ni ada yang dah request untuk kitorang keluarkan loose pack. Yang tu nanti, InsyaAllah soon kitorang akan keluarkan. Also yang tanya pasal nak jadik Agent and Stokis, harap bersabar ok? Tak lama nanti kitorang akan announce. Now priority kitorang bagi pada orang yang memang betul setia dengan I and Anny. Itu yang I offer dulu untuk jadik Agent but jangan risau, still ada slot cuma now I busy lagi and rasa macam tak sempat nak handle semua at one time. Start bulan November kita kasik tapau masuk radio untuk marketing and brand awareness and InsyaAllah akan masuk dalam beberapa program TV. Tu pon dah plan dah. So untuk ANNESURAYA SKINCARE this time, target kita besar. Bukan setakat blog readers I je. Korang doakan semua berjalan lancar eh? Saaaaaaaaaaaaaaayang Awak!


Saaaaaaayang Awak!!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...