Tuesday, January 3, 2017

ANNESURAYA SKINCARE - Loose Pack

Assalamualaikum..

Ada jugak lagi yang taktau ANNESURAYA SKINCARE now dah ada jual Loose Pack. Sabau ajer la. Sebab masih ada yang PM tanya, ‘Ada jual loose pack tak?’ Padahal dah bagitau banyak kali dah. T____T Sapa yang komplen cakap Toner cepat habes, Cleanser jenis liquid cepat habes semua tu and ada yang cakap taknak pakai Intensive Night Cream sebab kulit jenis terlalu sensitive takpeeeeeeeeee. Korang still boleh beli Loose Pack dah now ok? Harga pon tak mahal mana. InsyaAllah masih mampu milik. Soon kita akan keluarkan Mini Pack pulak sebab banyak permintaan nak guna yang size Trial Pack sebab niat dihati nak kulit cantik macam Siti Nurhaliza, tapi takde budget beli Set Complete T___T. Otak mereka tune cakap kalau beli yang harga RM50.00 ni jimat la sikit belanja bulanan. Itu InsyaAllah kitorang akan usahakan. Tak janji bila tapi boleh diadakan la. Menda kita buat dia, ye dak? Permintaan customer tersayang mestilah diutamakan. Meanwhile pada sesiapa yang nak beli Complete Set ANNESURAYA SKINCARE, 1 Box berharga RM90.00 sahaja. Tapi kena beli direct dengan HQ la. Kalau beli dekat tempat lain harga tak dapat la macam ni eh? Lepas tu sapa yang tanya ‘Boleh mintak kurang lagi tak Kaksu?’ I suggest korang ambik je la pisau tikam je la dada I ni. Senang citer lepas ni kalau masuk hospital takyah dah layan permintaan macam ni. Hahaha.


Ni harga untuk Loose Pack
Glutathione Bar Facial Wash (75 gram) RM30.00
Facial Cleanser (60 ml) RM30.00
Day Cream (5 gram) RM20.00
Night Cream (5 gram) RM25.00
Intensive Night Cream (5 gram) RM27.00
Semua ni kena add RM8.00 for POSTAGE eh?


Untuk update pasal ANNESURAYA SKINCARE and korang nak tengok testimonial yang lebih detail boleh follow Instagram kitorang dekat sini. Hari-hari kita update supaya korang rasa lebih dekat dekat ANNESURAYA gittew. Mana-mana yang baca blog I ni boleh je WhatsApp directly dekat 012-9184042. Kalau number dekat IG tu usually Admin yang akan jawab. Pon boleh jugak tapi mana la tau nak manja-manja dengan I ke kan? Tapi bagi masa untuk I reply sebab macam biasa I part time Power Rangers so agak bizi menyelamatkan dunia. Nanti dah nak tido lepas lipat kain semua siap then only boleh layan whatsApp peminat. Hahaha. Tu pon kalau Shein cakap, ‘Mama, hug’. Maksudnya handphone kena letak tepi la sebab dia jenis peluk nak leher je. Lepas tu kekadang yang tukang tidorkan lebih dulu selamat sampai ke Hong Kong.


Before and After ANNESURAYA SKINCARE


Before and After ANNESURAYA SKINCARE

Pada yang guna ANNESURAYA SKINCARE dari mula kitorang keluarkan 3 bulan lepas sampai sekarang, terima kasih banyak-banyak atas sokongan. Ada jugak yang mintak keluarkan Cosmetic la apa la. So far memang takde dalam plan. Kita nak focus on Skincare ni je dulu. Sebab banyak sangat now orang belumba-lumba keluar product. Bulan pertama launch laku keras lepas tu susah nak sustain. Taknak la macam tu. Memang ANS BEAUTY nak ANNESURAYA SKINCARE ni pergi jauh dan kita nak membina jenama ni dulu. Lepas tu baru fikir lain. Tapi I terima sebarang cadangan. Apapa pon if korang mintak kita akan kaji. Takde la tolak mentah-mentah

Ada yang perasan tak Siti Nurhaliza korang ni keluar dalam Kosmo 2 minggu lepas?



Full Set ANNESURAYA SKINCARE pada harga RM90.00 SEKOTAK

Pada yang berminat untuk beli atau tanya-tanya boleh direct WhatsApp I dekat 012-9184042 ok? Nanti I share la tips pemakaian macam mana. ANNESURAYA SKINCARE sesuai digunakan untuk Lelaki dan Wanita. Semua jenis kulit kita tapau habes. Sensitive, dry, combination skin pon semua boleh pakai. Nanti I suggest cara penggunaan atau korang boleh baca dekat sini macam mana cara nak pakai dengan lebih detail. Ok?

-eNd-

3 comments:

cikkyra blogspot said...

haha. suka la baca ayat gegiler u dekat entry. terkekek2 baca. tak sangka pulak u ni pengasas produk.

norasiahnasir said...

chooyaya, aku kan haritu beli yang set rm90 tu (set tikam dada choo yaya) lepas tu cleanser dia habis..try beli yang spesis sabun lak.. lepas tu tak wangi mcm gula2 getah yang liquid punya kan...

tapi sebab aku spesis jenis nak cuci muka kena ada buih banyak baru puas hati..aku sukalah yang spesis sabun tu..lagibun besar dan tebal..kerat 4 jimat 4 bulan..hahahahaha...

tu je nak cerita...

Chooyaya! said...

cikkyra blogspot : hehe. pengasas produk ni sesapa pon boleh janji. asalkan ada confidence level tinggi macam i. hahahahaha

norasiahnasir : nko aku kasik msg dkt IG tak layan. sangat la eksyen. nanti beli la dedua jenis. bila pakai tu ko campurkan so dia jadik banyak buih + wangi. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...