Monday, September 18, 2017

Berat 160kg boleh pakai SUPER PLUS SIZE CORSET and rebate up to RM18.00 untuk return customer HOC

Assalamualaikum..

Berita baik untuk yang berat up to 90kg - 160kg yang rasa tak selesa nak pakai corset one piece or  takde corset one piece yang muat jangan risau sebab  now HOC dah ada dah keluarkan 2 piece SUPER PLUS SIZE CORSET woo hoo!! No more diskriminasi untuk yang berbadan plus size. Semua orang dah boleh pakai corset and of coz look sexy and voluptuous. Bila pakai confirm nampak curvy and body lebih kemas. Kalau consistent macam biasa la, lama-lama sure akan kurus. Mana yang dah kurus, jangan lupa pakai everyday untuk menten body shape ok? Yang ni lebih senang nak ukur and tak perlu dah ikut by berat. Korang just ukur je berapa ukuran underbust (bawah bra) so akan dapat la size yang bersesuaian. Paling best corset (baju) ni dia punya cutting memang menutup abes lelemak dari pinggang sampai la belakang-belakang semua. dia punya tali lebih besar so support baik punyer and Girdle (seluar) dia cover keseluruhan peha sampai bawah bra ok? Susah nak dapat girdle macam ni. Usually dia akan cover sampai pinggang je so acane nanti tetiba jadik muffin pulak. Kat pinggang keluar babat. Kan tak cantik tu? Untuk SUPER PLUS SIZE kita keluarkan 2 piece tau? Nak beli sehelai-sehelai pon boleh. Tapi one set harga akan jadik lebih murah la. So memana customer HOC yang pernah beli Size 5XL dulu lepas tu terpaksa return sebab tak boleh muat maka now is the time la. Kalau taknak pakai kawen, buat untuk body shaper and waist training la. Biar la debab macam mana pon janji body kemas. Sure lebih cantik dan confident.


Introducing SUPER PLUS SIZE CORSET BY HOC. Sama macam corset HOC yang one pice, dia ada 3 laras dekat depan.  Kain jenis stretchable spandex so dia tak panas la. Tengok tali dia punya besar boleh cover lemak dekat ketiak terus.


Size up to 8XL. Underbust up to 60cm. Kan ke best tu? Untuk Size 4-6XL harga one piece is RM80.00 and 1 set RM150.00 (Postage RM10.00). Untuk Size 7-8XL pulak 1 piece is RM90.00 but if beli set jadik RM160.00 (Postage RM10.00) So now bagitau semuaaaa bakal-bakal pengantin or yang cecomel, boleh dapatkan Corset and Girlde dari House of Corset ok?


Size korang boleh tengok dekat sini.


Ni pulak kita punya bengkong. Untuk yang keding 40kg boleh la pakai size M. Harga RM82.00 (postage RM8.00)


Size korang boleh tengok dekat sini.



Our best-seller yang tak perlu diperkenalkan lagii. Corset by House of Corset available size M – 5XL warna beige, black and blue. Harga RM130.00 (postage RM8.00)


Biasa lah, pakai Day 1 confirm rasa taknak pakai dah tapi kena sabar ok? Macam customer ni, memula liat nak pakai. Lepas 2 3 hari dah dapat tukar cangkok, happy la dia.


Kita punya product InsyaAllah premium quality. Takde bergulung. Yang bergulung tu memang annoying kan?

UNTUK SEMUA PRODUCT YANG ADA DEKAT SINI I NAK OFFER RM10.00 KURANG DARI HARGA ASAL. Semua…!! Super Dari Plus Size Korset sampai la ke Bengkong. Nanti time nak order just mention #chooyayareader and zaaaaaaaaaaaaaap I kasik la discount RM10.00 for each product ok? Untuk return customer akan dapat kurang RM10.00 + FREE POSTAGE. So berbaloi-baloi sangat la kalau nak grab sekarang. Offer untuk 50 first customer aje eh? So pat-pat siku lipat sapa cepat dia dapat, sapa lambat dia mendapat dan berkarat. Gitewww. Ramai sangat-sangat-sangat customer HOC yang dah lose weight and consistent berat badan. I tak larat nak share je. Testimonial boleh tengok dekat IG @_houseofcorset ok? WhatsApp I dekat 012-9184042 untuk order NOW NOW NOW. Tilammmmm tilam tilaaaaaaaaaaaaaaaaam. Hahahahah.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...