Wednesday, April 18, 2018

Guna Code Ni Untuk Dapat 15% Less From ZALORA

Assalamualaikum..

Ok, straight to the point. I just nak remind kepada readers I, since raya tak lama lagi (walaupon puasa pon belum nampak bayang, tetap nak highlight pasal raya - biasalah perempuan #padahalakusorangje), so kalau korang scroll Zalora punya website jangan lupa masukkan code ZBAPQ226 untuk dapatkan 15% less for selected item. Lepas tu kalau rajin lagi sikit boleh download App Zalora and shopping from there also boleh dapat 15% less jugak. 15% less sapa nak bagi woooooo. But tak silap I, untuk new user je. Let say korang dah ada account, paksa kawan you yang takde account Zolara untuk register sama. Konsep dia, biar miskin dan abes duit bersama-sama. Gittew. Ok?


Oklah. Tu je nak pesan. Jangan lupa tau? Banyak ni baju-baju cantik from Zalora. Verry addictive Zalora ni. Lepas tu kalau dah lama tak shopping dekat sana nanti dia email cakap 'We missing You!' Amboi dia tu. Hahahahaha. Oklah. Tu je nak pesan. Jangan lupa. Bye!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...