Monday, April 28, 2014

Spaghetti Sedap Dekat Alexis!

Assalamualaikum.

Biasa kalau makan kat Alexis tak habes-habes nak order Hainanese Chicken Rice la, Nasik Ulam la, Nasik Dagang la, skali semalam bila try this Spaghetti Seafood, terus makan sambil nanges. Nanges sebab tak cukup la of coz. Sebab ni Mak punya. I order Pizza Mushroom menda entah. Pooon sedap. I tengok Mak makan macam selera je. Tu udang harimau gemok tiga ekor fresh and manis je rasa. Mak makan satu, dia bagi I satu yang paling gemok and 1 lagi dia tinggalkan Sazli. 

Itulah MIL. Kalau makan mesti ingat anak-anak. I kalo makanan tu I punya, if ada orang ambik sampah sarap dalam piggan I, nanti I jeling dengan ekor mata. Kedekut skek. Haha. 

Goodbye Pizza La Risata. Now I dah jumpa pizza lain yang laaagi sedap dekat Alexis. Untuk Alexis, sorry sebab selama ni I cuma datang cari U untuk Pavlova je sebab never thought that your spaghetti is awesome too! Lepas ni nak try another spaghetti la. Dengan Pizza lain jugak. Dengan cake lain jugak. Kbye!


Spaghetti Seafood Alexis. Mak kata tak pedas, tak masam. Just nice. Memang sedap. Sila menangis semua orang please.



Mushroom pizza. Pooon sedap! I boleh je nak habeskan 1 pizza ni. Tapi sebab berhemah, I makan 3 slice je. Lagi 3 tapaukan Sazli. Hehe. (Padahal segan nak melahap depan MIL)

Kitorang semalam lepak kat Ge Mall sebab nak melayan Shein main dekat Kidz Sports and Gym. Macam dah lama tak bawak dia main dekat sini. Punya la seronok si Abu Bakar Ellah tu main dekat sana, masuk je kereta pukul 7.30pm terus gol. Bangun bila? Esok paginya. Penat sangat la tu.

-EnD-

My Abu Bakar Ellah

6 comments:

CikLa Shahril said...

Wah... nmpk mcm sedap.. nk trylah nanti..

Mimy Hamid said...

pizza alexis sedap weh...yg atas papan tu...

FADLINA MOKHTAR said...

ada baby spa bukak kt ge mall nanti leh la bawak shein gediks2 swimming feeling2 putera raja.kihkih

Chooyaya! said...

cikla : nanti try eh? memang sedaaaaap

Chooyaya! said...

mimy hamid : yang atas papan tu nama apa? pergi cek sekarang sbb malam ni aku nak g makan. haha.

Chooyaya! said...

fadlina mokhtar : nanti tu maknanya belum bukak lagi la eh? bila bukak? spa untuk mak budak tadek?

LinkWithin

LinkWithin