Tuesday, March 24, 2009

TAG dari Cik Yati

11 Perkara Yang Orang Tak Tahu Pasal Aku

1. Suraya - nama nih sempena dengan aku lahir masa musim RAYA.. Semua adik beradik mula dengan Su, so aku pun jadik la SURAYA

2. Aku teror membuat lempeng cicah dengan sambal tumis ikan bilis yang rasanya sedikit masin selepas kena perangat 2 3 kali dan takkan basi selama 3 minggu. Hehe

3. Aku sebenarnya pemaaf walaupun sebelum tu aku dah buat perjanjian berdarah nak musuh dengan orang yang pernah sakitkan hati aku smpi akhirat dan langit ketujuh *hep! don't take me for granted eh?

4. Agak pemboros kalau ada duit terlebih 'Aku : Tapi U... baju I nam helai sama dengan sehelai T-shirt U, consider I boros jugak ker? Dia : Hahahahahahaha'

5. A good listener, tak caya tanya ngan Cik Yatie ngan Nadia.. *Mari memuji diri sendirik

6. Tak pandai main badminton. Kekekeke... Macam2 gaya keluar kalau main. Cam tangkap ayam pon ada

7. Saya ada something dalam tubuh saya yang dah 'ter vulcant' Tak tau apa??? pi check kat kamus

8. Aku tak suka kucing berada dlm rumah. Tapi tak bermakna aku tak penyayang dekat binatang, cuma kurang penyayang la... Sebab, bau tahik kucen mcm bau tempoyak basi la.. Bluuerrrkkk!! - Choo hani suka kucen

9. Suka tahan kencing. Kalo boleh, selagi tak rasa nak muntah, selagi tu la tahan. Tak elok nih

10. Tak pandai cakap jawa walaupun anak orang jawa

11. Bukan seorang yang kompiden pada diri sendiri... Sentiasa rasa diri tak sempurna. Tak elok sungguh la mcm nih. Cam tak bersyukur dengan nikmat Tuhan plak. hishk!

Nak tag Choo Hani!

3 comments:

yatiyahya said...

ingat improve main badminton..hehehehe....

aunty rachah ckp choo hani men badminton cm pondan said...

beraninye tag akuuuu...

sme di atas aku tau melainkan bab badminton, aku ingat ko mmg ske sukan ko tau la men sme - tak mcm aku hahaha :P

Chooyaya! said...

yatie : main badminton ngan awak buat kiter senak perut pasal asyik gelak

choo : tp aku dah improve skarang nih choo, ko jgn main2.. hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...