Thursday, April 16, 2009

Intan, Itu Buah Naga, Bukan Buah Gergasi

Kanak-Kanak tua remaja riang ria ribena
Najwa (gadis pemotong oren senget), Ros, & Intan (drama queen)

Nkorang tau kan buah Naga atau Dragon Fruit macam mana? Tapi Intan cakap, tu buah gergasi.. Hahaha.. Aci boleh jerk nak sebut! Kitorang ada makan free lepas rehearsal koir dekat Dewan Merak Kayangan tadi.

Dialog

Intan : Eh, ada buah gergasi!

Aku : The Hell?????

Along : Buah naga la Intan, ada ker buah gergasi...

LOL!

Kitorang ada training koir 2 minggu nih, untuk Perhimpunan Bulanan Bersama Pengerusi FELDA bulan Mei. Maybe PM pun ada kot?

Tapi, pasal intan pendek kurang tinggi, dia kena duduk tepi sekali... Haha...

Yang penting pendek dok ujung, yang tinggi tengah OK? Aku kat mana? Rahsia!





Intan, buah naga ok?


Bukan buah gergasi atau buah resaksa gorgon nak fire otromen tiga




-END-

6 comments:

intan said...

hahahaha..intan tak ingat intan main sebut jer buah tu..
U noe me rite..
kompiden tu mesti ada...

pHat sUe said...

the red one is my fav! dap!

Chooyaya! said...

sama! yg putih tak sedap. tp kaler merah dia tu nampak seram la

Dayu said...

sue keje gomen gak ke??
ke kena perform untuk FELDA??

Chooyaya! said...

Badan berkanun. Bawah Felda holdings... kena paksa nyanyi untuk Syarikat..

intan said...

BERSATU FELDA MAJU...
BERETIKA BUDAYA KITA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...