Wednesday, May 21, 2014

Amran PEKIDA

Assalamualaikum.

(Korang, waktu I buat entry ni Amran Fans ni baru popular. I taktau pon Amran Fans ni page troll. I pon tak perasan. Biasalah pempuan ni kekadang lampi sikit. So takyah la nak bahasa-bahasakan I cakap I ni bodoh and tak paham bahasa ke apa. Baca je la untuk hiburan. Jangan tau nak mengata je. Sebut dan fikir yang elok-elok je la. Tak baik komen nak menyakitkan hati orang)

I nak share ada satu mamat ni nama Amran. Dia kata dia orang kuat Pekida. Siap ada fan page dekat FB. I layan jugak status-status dia. Memang kelakar nak mampos and confidence level tahap mentibang laut. Nanges I baca. Hahahahaha. Ada sesapa yang follow kisah Amran Pekida ni tak? Bongok giler. Kerja nak Oil & Gas company je. Padahal jaga pam minyak je. Hahahahaha. 

I suka layan orang-orang lurus selenga macam ni. Hati bersih ni. Memang tadek dengki-dengki. Kalau jumpa memang aku tunjal. Geraaaaam!!


Ko tengok confidence level budak Amran ni?


Alololo comelnya ex gf Amran



Cececece



Hahahahhahahah banganggggg!! Padang Matsirat pon boleh. Hahahha




Hahahhaha Ugut nak isap rokok ni macam budak sekolah menengah je. Yang bulu baru nak tumbuh. Haha

Ko memang win la Amran! Hahahaha

-eNd-


19 comments:

missalongwani said...

ni dah xder keje ni kak su..huhahahahaha..mmg kalkar giler rr

eray ayang said...

macam palsu je FB si amran, macam dibuat-buat lak...

Anna Dayana said...

kak su jangan nak suh Intan kenal ngan Amran ni eh..

Zee Suhaini said...

kahkahkah..gelak sampai nak terkencing ni kak su oiii..
ada gak lagi spesis camni..kesian sungguh..

Daniel said...

appaly adsense la

Miss Moon said...

su wey cam na nko ley tersangkut baca dak amran nih punyer fb neh .....pekerja oil n gas ok ....hokey gerun makkkkkk

~~AzaLea~~ said...

hahahahaha.. giler lawak!

GREENJADE said...

kih kih kih betabur berhambur2 kacang goreng kak non ni tegelak2 kan si amran ni...fake a/c suka2 berhibur ni rasanya..

Cikgu Norazimah said...

hahahaha..layan jela si amran ;)

ikafantasi said...

hahahahaha bongok je..mn kak su jumpa bdk amran ni

Z@i Z@mR33 said...

lawak gila tp boleh la nk wt stok2 hr suram muram stress

izzaax said...

Page tu bukan dari pemilik nama sebenar tp page tu page troll insan yang menggelarkan diri beliau sebagai Amran Pekida satu masa dahulu.

nik said...

la ada jgk org percaya amran tu real..mmg patut jadi mangsa troll..hangpa kena google sejarah amran..dulu2 punya fb

nik said...

amran original dia claim dia pekida,sembang x nak kalah..langit pun nak runtuh.. :)

semut putih said...

Biarla ore pompuan..dia x tau LA tuu

lan said...

kebodohan Amran Untuk orang yang berakal...

lan said...

kebodohan Amran untuk orang yang berakal

Unknown said...

kesian owner blog ni.amran pun tak kenal.haha..lps tu siap.percaya amran yang tulis smua tu.hahah

Noor Syahirah Abd Rahaim said...

kesian owner blog ni.amran pun tak kenal.haha..lps tu siap.percaya amran yang tulis smua tu.hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...