Friday, April 17, 2009

Selamat Tinggal Gadis Pemotong Oren Senget

Ini la Najwa. Patut muka dia putih, tak la hitam macam Intan, tapi camera handphone Kaksu sangat berkualiti kan? So, jadik la macam ni. Najwa baik, sopan santun, tak la joget2 kat dalam cubicle mcm Intan. Hahaha..

Harini Najwa last dekat opis aku. Dia sekejap jerk kat sini. Tak sampai setengah tahun pun. Najwa buat praktikal jerk.

Sesaper yang selalu update blog aku, sure ingat Najwa yang tangkap gambar candid giler penipu masa Opis Activity (sebenarnya gambar tu tak candid) & Dia la yang potong limau senget2 tu... Dan jugak, mangsa ajaran sesat Intan untuk strike masa main bowling...

Good bye Najwa... Jangan lupakan kami disini ok? Kurang dah orang2 muda perasan cantik kat opis ni..

Nati Kaksu kawen, Najwa kena datang ok? We gonna miss u here.... :)


Najwa kasik kek gebus ni. Intan cakap ni kek orang cina buat semayang. Betul ker? Takper... tu semua tak penting, janji ianya sangat lazat walaupun agak kurang manis la....
P/s : Sila abaikan pinggan yanga tetiba ada dekat atas buku banyak2 tu yer?

-END-

NASIHAT

1. Tak elok cakap orang hitam. Nanti anak kiter yang hitam. Ayokkk....

2. Kalau orang dah kasik makanan, tak elok komen2 cakap tak manis. Hep!

2 comments:

intan said...

Mini Kek yg najwa bg tu abg nuar amik satu...
Intan ada bg hint kak kaksu nak satu tapi buat tak tahu jer

Chooyaya! said...

la... intan nak ker? kaksu tak pandai nak kias2 nih..
ok, meh dtg sini ambik

*kalau berani dtg la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...