Monday, April 20, 2009

Happy Birthday Sayang!

Happy Birthday Sayang!

Tahun pertama kiter dapat sambut birthday U sama2 kan? Last year I was in Ledang when your birthday.. Next year Insya-Allah kiter akan sambut birthday sebagai husband-wife kalau dipanjangkan umur. Really looking forward for that.... :)

Terkilan sangat pasal malam tadi tak terjaga untuk wish dekat U pukul 12.00am :( - Ni semua pasal movie Jangan Tegur punya pasal!

Ni I nak bagitahu kat U ni... Ikhlas dari hati I yang paling dalam... I LOVE U SO SO SO MUCH! Sangat bersyukur dipertemukan dengan U dan harap sangat2 dapat bahagiakan U & your parents, InsyaAllah.... Kiter sama2 doa yer supaya semuanya berjalan lancar nanti... OK?

I love U because of this:-
  • U sangat penyabar. Sabar itu ialah element yang paling penting untuk bersama dengan Suraya Sulatin. Harap maklum. Ini yang paling penting dan sangat-sangat penting!
  • Pasal U tinggi - Hahaha. Dari dulu memang I nak sangat BF I tinggi dari I. Penting jugak tu! Akhirnya dapat jugak. Yes Yes Yes!
  • Pasal U menjaga solat U, tak minum air arak & bukan kaki clubbing
  • U bukan jenis ngorat2 or flirt2 ngan perempuan. I benci player. Sumpah!
  • Coz U got style and handsome.. I love that
  • U pandai mix around dengan semua kawan2 I.. U pandai bawak diri I jerk yang tak reti nak mix around dengan kekawan ITM U tapi kawan2 Perth U sangat cool ....
  • Coz U r a good son... Family type... Kiter sama. Hi-Five!
  • Pasal U suka makan.. Err... Boleh layan I makan hari-hari tapi I tak boroi macam U walaupun I kuat makan
  • Pasal U wangi... and ketiak U tak pernah bau kepak ayam pizza hut. Stim I tau? Hahahaha
  • Pasal U tak putus asa ngorat I selama setahun... Kalau I la jadik U, I dah give up kot?
  • U show me that U boleh jadik leader. I rasa selamat bila berada dengan U coz I know U can take care of me :)
  • U tolerate & always give & take I jerk yang kekadang selfish
  • U r a good driver. U bukan jenis naik hangen time bawak kereta macam I...
  • Sport Man! Kiter sama2 minat sukan, kecuali I peminat MU & U tak sker MU. I peminat secara sembunyi2, pasal nak jaga hati U... Hahaha.
  • Dan banyak lagi... Tak bley tulis banyak2, nanti U kembang sangat :p

Kiter berbeza. U air & I api. Tapi, tu pasal kiter serasi bersama. Kalau dah sama semua menda, jadik tak syok pulak kan? Kadang2 merajuk & gaduh2 manja tu pengerat kasih sayang...

Nanti malam kiter makan2 lagi ok? Makan lagi????? Arrghhhh.....!!!

Happy Birthday To U.... Happy Birthday To U.... Happy Birhtday To U My Dear Saz... Happy Birthday To U......

*Kishkish & big bear hugz...!!! MMuahhhhh...!! yang betul2, malam karang I kasik eh?

LOVE .... Chooyaya!




Sayang... Sempena Birthday U ni... I nak reQuest U jadik kurus cam U masa dalam gambar ni boyeh tak? Hehe

-END-

3 comments:

pHat sUe said...

so slame ni ko tipu aku kan choo.

aku dah agak. tengok pon tau.

happy birthday to saz too!

Chooyaya! said...

Haha.. Apa yang aku tipu.. mungkin tipu2 manja sahaja
lgpon ka tblog ini sendiri ada manyak menda yg kena sonsor...

nadialyna said...

Lovely:)
I'm so happy for the both of u, esp you babe. True love is a rare gift. I'm glad u found yours. Semoga Tuhan membahagiakan you both always.

xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...