Wednesday, May 20, 2009

Kacak Atau Tidak, Anda Tentukan Sendiri

Sebelum start lawan, kena bersenam dulu. Kalau yang kena dukung tu macam Zareef ok la. Try yang kat atas tu Fadh, Saz atau Skaters? Mungkin yang di bawah akan dapat buasir secara cash

Hai adik manis, mau pergi mana?

Mari la duduk dekat abg...

Nani & Naddy
Dari kiri, Farah & Nadia Fadh. Secara logik, kecik tak hati I bila mereka main teka2 saper yang paling ringan? Haha

Gadis litar... Eh silap. Gadis padang


Wah... Bersungguh nampak?

Dapat pulak lontaran percuma






Bila dah terasa macam nak kalah, tetiba sakit kaki
Hei U, kau sungguh gebu!






Bila dah nak habis, ramai pulak yang suka jadik reserve

Dan mereka pun kalah....

Dan terlalu kalah.....

Dan keciwa....

Hati merana...

Tapi sekejap sahaja. Lepas tu gembira


Tak cukup satu aksi mengada, wajib bubuh dua pasal ada yang sudi nak layan. Sila periksa, setaraf kan peha kami?




Dah semua! Kemas dan kiter pergi minum-minum

Lesung pipit Go kalau diberi pada perempuan mungkin lebih elok


Juga kecerahan kulit U, I nak!


Go & Gafur macam sama jerk patern

Yang ini terlebih makan roti

Shikin. Anak U kompem putih. Jangan risau. Terima kasih pasal kasik rasa roti tissue.. :)


Nadia & Fadh.. Selamat pengantin baru. Kalau date kiter tak clash, mungkin kiter dapat bergambar bersama..

5 comments:

ThinKtanK said...

ehhh..kak su kenal Go jugak..kem salam sama dia..ckp faris kopu kem salam..hehe..lama tak jumpa dia..

Chooyaya! said...

kirim salam jerk? kirim la duit ker apa... wah, go popular nampaknya eh?

ThinKtanK said...

jauh lah kaksu nak kirim duit..salam dari bawah bayu ajelah

haha..mesti lah popular..ngan lesung pipitnya itu..aku skali ngan dia dl blajo..tp jap je la..

sazli said...

bab roti tuh i suka.. sebelah tuh toke roti n sebelah lagi tuh memang kuat makan roti... heheh..

ashraf said...

hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...