Friday, May 15, 2009

Nice

Just nak share... From now on, maybe aku dah tak dapat nak update blog lagi...

I cant download photo lagik, pasal P.R.O.D.A.T.A dah block semua blog guna bluecoat menda ntah.

Dulu tak dapat nak bukak Facebook, so aku pun layan la blog. Now nak tulis blog, gambar pun dah tak boleh nak download...
So, this mite be my last update

Pasni dah susah... Ada text, tadek photo
Hukhuk...
Jaga la diri nkorang baik2 eh? Ada rezeki kiter semua jumpa lagik....
Assalamualaikum.....

8 comments:

ThinKtanK said...

hoho..takleh lah lagi ngikut blog kak su..

neway..selamat pengantin baru..semoge berbahagia ke anak cucu

Chooyaya! said...

adik thinkthank, demi untuk meneruskan usaha suci murni kaksu untuk terus berkarya dan menggembirakan hati sendiri dan merepek bila masa lapang, kaksu akan cuba untuk mengepow broadband dekat encik tunang. kalau dia layan dan simpati, mungkin boleh dapat. sila la berdoa dalam hati ok?

ThinKtanK said...

haha..silalah merepek..ala..mintak cik tunang kasi free lah..takpe2.nanti kalo dah bersatu nanti jadi kaksu nye..konfem lah..

xleh nak curik2 g kenduri kak su..sbb adik balik semenanjung 28mei ni..aha

Chooyaya! said...

dah tu sekarang ni ada kat mana?

ThinKtanK said...

skrg adik kat sabah..keje kat sane..kat semenanjung susah nak keje..tepakselah merantau..haha..sonok bace blog kaksu sbb nak folo bab2 kawen ni haa..

ThinKtanK said...
This comment has been removed by the author.
Chooyaya! said...

Yerker? terima kasih banyak2.. Terasa bangga semenet, walaupun banyak merepek, tapi ada jugak orang suka baca... :D Hnsss Hnsss

ThinKtanK said...

hahah..survey org nye persiapan la ni..adik pon mau bertunang..insyallah raya ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...