Tuesday, May 19, 2009

Sabtu aku yang hebat - Part 2


Sabtu punyer aktiviti tidak berhenti di situ... Sambung pulak pada belah malam. Menghadiri aktiviti makan-makan 'kiter-kiter aja' di rumah Farok & Suraya dekat Ulu Kelang. Ala, tepi highway MRR2 jerk pun.. Ada rumah yang besar 4 bijik tepi jalan yang dekat kona tu kan? Ha.. kat situ la.. Kalau boring, korang boleh la tumpang mandi kolam. Jangan takot. Kolam tu tak dalam. 4 kaki jerk. Pegi la kalau tak malu..

Rumah mereka sangat cantik. Itu sahaja komen saya pada kali ini. Ok. Bye. Sila periksa gambar berikut.. Bye lagi skali. Pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas.

Owh, sebelum tu, desert yang Suraya buat sangat sedap dan simple. Wajib cuba lain kali. resepinya sangat mudah. 1 kotak eskrem vanilla, 1 bekas plain yogurt dan 2 tin fruit coctail. Mix all thing together and sejukkan balik dalam peti es. Sedap giler. Kalau nak lagi hebat, mungkin boleh makan dengan whippe cream and choc syrup. Tapi kalau korang gemuk, tanggung sendiri. Jangan carik aku. Carik Suraya jerk, pasal dia punyer resepi.

Memperkenalkan Mr. Farok yang wajib posing kacak bergaya di tepi kolam sedalam 4 kaki sambil hisap curut dari Cuba yang kurang lazat (tiada didalam gambar)

Sayang... Nanti U belikan I satu kolam yang macam Farok punyer ni eh? Kalau boleh U beli yang kaler hijau. Jangan beli yang kaler kuning, pasal kuning tu kaler jijik

2 2 orang ni vote Tomok OIAM. Cant believe it

Satay Indon resepi tuan rumah. Pedas giler sampai tak boleh nak berenti makan!



Soto ni tak sempat nak rasa pasal dah sebok makan satay Indon. Ada la 20 cucuk kot? Hehe. Pas makan eskrem coctail tu, perut dah penuh dan tak mampu menerima apapa lagi. Harini baru terasa menyesal tak jamah sikit


Khairi tengah sebok update game Man U dengan kawan dia. Terpaksa jek dia layan AF Final dengan hati separuh rela pasal majoriti tanak tengok Man U main. Nasib baik Farok selaku tuan rumah sokong Liverpool. Kalau tak, pas makan satay terus ajak Sazli balik pasal nak tengok AF Final. Haha. Nasib baik Hafiz menang, kalau si budak poyo Aril tu menang, memang la... Memang! Menang! Memang apa????

-EnD-

2 comments:

yatiyahya said...

gambar je..? :p

Chooyaya! said...

apa yang gambarnyer brokoli oi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...