Monday, June 22, 2009

Yer... Saya Dah Kawen..

Kredit to my darling, Nadia... Naseb baik dia ada amek gambar banyak from her own camera. Kalo tak sah2 la I kena upload dari camera henpon yg mereng tu. Pastu Yatie nak tuduh tudung I kilat2 cam tadek taste...

Gambar pertama mestilah beraksi sopan dulu...


Ok, agak membosankan. Mari berposing gaya harimau atau feng tau... Grrauuuu!!

Perempuan Gemuk I

Perempuan gemuk II berangan dengan bunga tangan buatan sendirik. Kat sebelah tu Kaklong I tau? Cam cina kan dia?


Kak Nini & anak buah dia nama Yasmin yang giler peramah! Merah kan baju dia?



Ni la pelamin mini kesayangan. So, mana yang tak nikah lagik, I rekemen buat kat Felda Villa... Semua teratur dan best dan makanan lazat dan boleh mengikut warna tema kiter.



Mak, nasib mak pakai baju hitam yang ada kaler merah2 jugak, kalau tak, nanti Mak Guard Felda tak kasik mak tengok I nikah tau? Haha



Mak De, De my sister, Ngah My Kazen & Kak Long nyonya jual sayur tengah tunggu orang lain datang.. Kot?



Ni la Nadia, I selalu dengki kat dia pasal dia cantik dan kurus



Ala, nampak anak tudung la pulak. Owh btw, tu muka nampak cam licin jerk kan? Jgn terpedaya. Hasil make up Ayang memang boleh merubah muka licin cam apple. Sesia jerk I jatuh cinta ngan kulit Erra Fazira

Nadia & Yasmin kalo bercakap, terus terasa cam kat London

Bunga pahar ni sebagai prop jerk tau? Pas majlis tamat, cepat2 masukkan dalam kotak balik. Haha


Intan sorry, kali ni gambar Intan tak ada jugak.. Owh, lupa nak kasik tau. Pasal I jujur, I terasa macam nak share. Tudung yang I pakai tu beli kat pasar malam beharga RM15. Kalau dekat Butik TAR mungkin jadik RM10 jerk kot? Haha


-EnD-

8 comments:

yatiyahya said...

naseb x nmpak dagu kluk..kluk...
:D..x nmpak atau takde lagi..? kihkih

Chooyaya! said...

owh, dagu tu dah tak ada lagi cik yatie... *tipu

nadialyna said...

cant wait for the pics from ur photographer..n yutaka oso.

u look stunning huns.

and tell kak nini that i love Yasmin! so me when i was younger!

nadialyna said...

and stop effing saying that ur fat!! fat is like shani

Chooyaya! said...

nadia : 'and stop effing saying that ur fat!! fat is like shani' - ok good... this quote for u also... u r not fat! fat is me!

me look stunning? hehe.. tq tq... u too!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

manyak cantek la cik puan sue...
hehhehe...

selamat pengantin baru....

(^_^) kad jemputan dah sampai....

Nadia Bayu said...

cantek nye baju.
canteknye mekap.
cantekkkkkk gile pengantin nih

aish. jelesss nih

Chooyaya! said...

yanie : terima kasih ler sudi puji kaksu yg kembang semangkuk ni ha

nadia : elleh, dia yang cantek tu ingat orang tak jeles ker? grrrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...