Tuesday, June 23, 2009

Ok Intan.. Finally... Ur Pix Is Here..!!

Sebenarnya ada banyak gambar yang Intan snap guna camera dia, tapi pasal dia terlalu pro, so semua gambar jadik gelap... Dua ni jerk la yang elok out 60 pix.. Haha

Intan, kenapa mata Intan kecik sebelah erk? Kenapa pakai eye shadow gold?

Nadia, kenapa kurus dan cantik? (Statement nak kasik Intan cakap I tak adil dengan dia pasal tak puji dia... hahahah)

Hehe.. walaupun dah kawen, tetap suka nak sakat Intan. Medium menyebabkan aku tak nanges masa lepas Saz lafaz nikah ialah kerana aku nampak Intan buat tarian kipas. Hahaha. Siot jerk! Tapi rite after salam2 ngan mak, terus mata berair dan meleleh2 air hingus pasal sedih...
Sedih ayah tak ada on my nikah... :(

-EnD-

5 comments:

intan said...

hahaha...finally my pic ada..
ok lah tu ada gak yg tersangkut untuk dua pic kat blog kak su..

pic kak nadia ngn kaksu tu sebenarnya kak nadia yg suh intan amik tapi hakikatnya intan nak amik kak su jer..tapi kak nadia yg suh nasib ar dia cantik sikit ar dari Intan..

Kak nadia: tgk lah transformasi intan pada 27 june ni..

nadialyna said...

ahahahahahahahahahahah

*benti jap pesal air mata banyak sgt kuar ni*

muahahahahahahhahahahahhahaha

*terjatuh kusi guling2*

ahahahahahahahhahahahahahha

nadialyna said...

ok2...aku dah boleh bernafas balik..breathe breathe..

intan..hahah *gelak jap*...ala intan..ok2..amik la saturday ni. kak nad biasa2 jer. intan kan pengapit so harus kak nad kasi intan lawa lagi ok.

pesal all the other pics jadi gelap? and..kau sempat wat tarian kipas intan? hadoi mesti kuar kat video..

intan said...

Hampeh betul...takper...tgk jer nanti

Chooyaya! said...

hahahahhahahahahhahahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...