Friday, September 4, 2009

HANTU


Ok Nadia. Ko sangat nice dan baik pasal sanggup amek gambar aku tengah-tengah malam macam ni, pastu MMS kat aku and suruh aku tengok betul-betul kt luar tu ada apa. Ok. Sangat baik. Dah la hantu tu duduk sebelah I.

9 comments:

Liyanaroxx said...

errr...kak sue...btol ke picture hantu tuh???ke refleks dari cermin? *gigil pale lutut jap*

Chooyaya! said...

liyana : setelah kaksu study, mmg hantu. pasal, kalo reflex, kenapa dia tinggi dan bercorak mcm tu.. kaksu nih dah siap terkucil ok?

sitiZ said...

btul ke pn.suraya..??bukan org kat tepi jalan ke..??ke kat jalanraya yg agak sunyi??

yatiyahya said...

tak takut pon..wakakaka

redghost said...
This comment has been removed by the author.
redghost said...

Hantu????yang mana satu hantu???aku tak dapat kenal pasti.yang drive tu ke????Aah...macam hantu

nadialyna said...

*insert tone yg aku buat bila kau call nak cakap pasal hantu ni*

Chooyaya! said...

SitiZ : Mana ada orang nak jalan kat tepi hiway malam2 kot?

Yatie : kiter dah kirim hantu tu kacau awak malam ni. standby

pawie : vavi ko pawie, ko ckp muka aku cam hantu? kalo aku hantu, ko toyol. aku tak kira. tak pon alien.

naddy : arrghhh. damn damn damn

theblabber. said...

not..ni ke hantu tetek sebelah yg mati sbb kanser payu dara tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...