Wednesday, November 25, 2009

Lembah Dalam Yang Hitam

Cukup sudah kisah-kisah mistik dan perkara perkongsian mengenai kesihatan. Sekarang mari kiter bergembira melayan gambar makanan yang menjadik obsesi hidup I selama ni. Ciiiyah! Aha... Umbrella....

Pasal Friday waktu berjimba sangat panjang dan kami sebagai setiausaha tanpa boss memandai-mandai tambahkan waktu rehat hari Jumaat menjadik lebih panjang, maka terimalah gambar-gambar makanan yang dimakan oleh dua setiausaha gemuk ini di Lembah Dalam Yang Hitam ataupun dalam bahasa glemernyer, Black Canyon.

Setiap kali datang sini, I janji nak makan menda lain. Tapi bila nak order jerk, terorder menatang ni jugak. Pasal ianya sedap dan banyak semestinya. Kerana ber'tekak' kampung, maka harus kasik extra pedas dengan tambah tabasco sos dalam ni. Yummy! Nama dia apa eh? Fried Keowteow Mince Chicken ker menda ntah.

Ice blended paling murah, Ice blended coklat. Jadikla.... Kiter orang miskin hina..

Owh, ini makcik kentin yang suka pura-pura makan roti.

Orang kaya

Pasal kaya musti makan Teriyaki Chicken Steak

Air tentulah Strawberry Smoothies

Sekian, terima kasih. Kalau suka sila la datang menjamu selera di Black Canyon. This time kami makan kat JJ Setiawangsa. Senang dan cepat. Orang pon tak ramai.


-EnD-

3 comments:

Anna said...

Nama makanan yang kaksu makan tu stir fried noodle la...mmg best minuman strawbery yougart tu...

Tapi kaksu punya makanan tak abis sebab dia makan intan punya teriyakki chicken tapikan dia amik part yang sedap tu..tapi intan ok jer..ehem...ehem... excuse me..

Chooyaya! said...

blah la intan. secara senyap2 nak membetulkan semua nama makanan kt sini kan? sesajer jerk nak bgtau nama strawberry yogurt la. blah la!hahahah

Filla ~ Kasih Aleeya said...

smoothies sedapnyer...mcm smooth jek turun kat tekak kan? mana aku nak carik nie???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...