Thursday, November 26, 2009

Terima Kasih Naz!

Pagi tadi masa I datang office I nampak satu parcel. I dah dapat agak apa dia pasal Naz dah bagitau I awal-awal yang dia dah pos dekat I novel tu last week on 19/11. Tapi untuk menjaga hati I, I tetap buat-buat terkejut, pastu excited giler sambil tangan menggigil-gigil koyak bungkusan. Heh! Drama-drama...

Tq Naz... Kiter memang tak sabar nak baca novel ni. Dari mula-mula awak bagitau kiter yang RHS dah keluar, kiter terus carik dekat MPH, Kinokuniya. Tapi takder... :( Nasib baik awak yang baik hati dah kirimkan dekat kiter...

Rahsia Hati Sofea dari Nazurah Aishah

Apa lagi yang kau nak mintak Suraya? Dah la penulis ni sendiri post kan buku ni dekat kau. Awww...Naz... U so so sweet....

Ok. I sayang buku ni sampai Intan nak pegang pon I tak kasik.

Sekejap lagi lepas post blog ni, I akan baca buku ni slow-slow.... Hayati ayat-ayat dia semua biar sampai I yang meresap masuk dalam badan Sofia terus. Ceh! berangan. I kalau boleh sekarang nak jadik Bella dalam Twilight jerk. Lagi best dapat terbang-terbang dengan pontianak howt. Auch!

-EnD-

2 comments:

Nazurah Aishah said...

Holaaaa...

Akhirnya sampai jua Puan Sofia ke Kuala Lumpur setelah beberapa kali terlepas penerbangan dari Johor Bahru. (Tak mainlah naik bas...takde kelass...wahahaha!)

Sue, selamat membaca...Pasni kalau nak komen ke nak apa ke,jangan segan2 k... sila jerit di blog saya

Love,
Naz

Chooyaya! said...

naz : tq naz....... much love!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...