Friday, December 11, 2009

Happy Birthday Poja!

HAPPY BIRTHDAY POJA!

Harini birthday kawan I yang cantik. Fouziah Gous! Happy Birthday babe... Aku doakan nko panjang umur dan murah rezeki... Pheeew! Dah petang baru aku ingat harini birthday nko, kalo birthday aku, awal-awal nko dah call, siap buat video call nyanyi lagu birthday ramai-ramai... Awwww... That so so sweet!

Terima kasih pasal nko selalu jerk ingat kat aku mana-mana jerk ko pergi. Kadang-kadang kiter akan cakap dalam telefon sampai sejam lebih sampai taik telinga aku meleleh keluar borak merapu-rapu, gossip dan menambah dosa masing-masing and bercerita pasal semua menda, dari masak-masak, perempuan berangan cantik yang jahat, mengapa lelaki baik dalam dunia semuanya dah berkahwin, anatomi badan manusia, mengapa belacan lazat dan macam-macam lagi.

Aku heppy sangat dapat kawan yang baik macam nko. Aku doakan ko akan cepat bertemu jodoh dengan orang yang baik-baik macam nko jugak. Aku happy (lagi?) sangat pasal nko pandai jaga maruah diri dan tak sombong, pemurah, pandai jaga keluarga dan yang paling penting, nko suka jerk belanja aku makan sedap-sedap tiap kali kiter jumpa. Hehe.

Ok, dah banyak puji, next time kasik aku handbag Coach pulak. Heh!

Nanti bebila free kiter lepak sama eh eh? Miss U so so much! XOXO


Poja (Fouziah Gous), Iq (Iqram Dinzly) dan yours truely lepak-lepak dekat Rasta Damansara semata-mata pasal I nak makan keropok lekor rompong tu. pastu tetiba I rasa macam artis sekejap bila orang asyik pandang kiter. Haha

Ok IQ, sekarang mungkin ramai perempuan dah jatuh cinta dengan U bila membuat pandangan seperti Edward Cullen ini.

Sian Sazli, selalu jerk jadik tukang ambik gambar sahaja. Turut kelihatan di dalam gambar adalah keropok lekor rompong.


Penat jerk muka Sazli pasal balik kerja dari Subang, mau ambik I dekat Wangsa Maju and patah balik pergi Damansara. Hehe. Tu pasal I sayang dia... :love:


Adik angkat kesayangan. Dayah & Adik Wani... Sayang nkorang!

Aku janji, nanti one fine day, kiter lepak sama-sama. Tengok wayang, jalan-jalan dan gossip-gossip lagi bila aku dah tak bizi. Ceh! Macam I pulak yang artis. Lebih bizi dari U. Haha. Ni ayat yang Poja biasa cakap dekat I bila dia call I banyak-banyak kali and I tak jawab. Kenapa eh I tak jawab masa tu? Maybe I sedang berak.

'Hello perempuan.... Ko ingat ko cantik sangat taknak jawab call aku? Ko artis ker??????'

Haha.

Jawapan : Yer, memang aku cantik. Tu pasal aku dah kawen. Nko??? Hahahaha. Pastu terus gelak-gelak macam badak kurus.

-EnD-

7 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

hehehe..
tersengih ju baca part font merah tu

iqram ngan poja tu pakwe makwe eyh ?
ju tak berapa kenal poja
sebab dia tak hensem..
ju kenal iqram dinzly je.. =P

happy birthday kawan baik Sue !

Miss Hirose said...

ooo fouziah gous..
suke la die..cantik..
kak suraya pun cantik jugak..
happy beshday fouziah gous..

Chooyaya! said...

julia : amboi jue... kenal yg lelaki jerk eh? ni musti daopat baby girl ni... baby girl dalam perut tu nak ngorat si iqram :p

miss hirose : ala... tu puji kaksu pasal nak ambil hati la tu.... :p

Ms.Independant said...

Wahhh!
Fauziah Gaus & Iqram Dinzly...
Sweet kapel la dorang ni...
U pun nmpk cun melecun gak!
hehe

;)

Chooyaya! said...

elelelelele... ikhlas ker puji ni.. :p dorang bukan kapel la.. kawan baik jerk...

delyla said...

bkn ke? tp gosip blaka kata kapel..
nmapun gosip kan..

*kem salam kt iq.. hehe

Chooyaya! said...

delyla : bukan la awak... mereka hanya kawan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...