Tuesday, January 26, 2010

Dan Dan Reunion 2010

Tarikh : 23.01.2010
Tempat : Rumah Mamat & Farah dekat KGSAAS, Shah Alam
Masa : Masa yang I sampai rumah Farah ker apa ni? Kalo official dari 7.30pm -12.00am, tapi kalo yang tak official sampai 3.30am. Hak hak

Memula I nak ucapkan sekali lagi kepada ZackGal supaya jangan la anda jeles kerana kami semua had so much fun disini apetah lagi dapat menari poco-poco dan makan sampai pengsan sambil bergumbira karaoke ramai-ramai dan yang pastinya mestilah asyik Fairuz jerk yang nyanyi dan jugak kepada Go, satu kerugian untuk U pasal tak dapat dengar I nyanyi lagu Senja Nan Merah dengan Saz siap I suara ketar-ketar masa verse pertama tetapi untuk kaver malu, I asyik suruh Ghafur pegang candy I. See? Sekarang I dah kantoi.

Ramai yang join this gathering. Most of them I kenal. Ada jugak yang tak kenal. Tapi macam biasa, I jenis peramah dan tak pernah kisah pon kalau Saz langsung tak layan I malam tu pasal I sendiri dah enjoy dengan perempuan-perempuan giler yang lain.

I datang awal pasal nak tolong Farah setting meja semua. Begitu bersemangat I dengan Farhana tiup belon sampai korang taktau I lapan kali kot kentut dalam seluar tetapi sia-sia jerk pasal hujan turun non stop. Lucky tak lebat sangat cuma rasa rugi sikit la pasal Mama Farah dah decorate rumah siap bubuh lilin bagai, tapi hujan. Kuasa Allah kan? Nak buat macam mana. BUT still... We had so much fun baby!


Linda, I dan jugak Farah yang hanya nampak buntot. Turut kelihatan Hadry yang sebok pegang kasut dia. Taktau apa motif.

Table setting. Theme colour semestilah merah+hijau+putih sempena warna rasmi DanDan FC. See..? Cantik kan? Macam party tadika pon ada jugak. Tapi takper, yang penting kambeng panggang sedap.

Ada 2 stall, tempat makan dan tempat minum. Serius memang macam food paradise. I pelik I makan sikit jerk. Balik rumah lapar giler, terus panaskan nasik goreng separa basi yang masak pagi tadi tapi makan dengan reda dan bersungguh-sungguh pasal lapar giler terus menyesal kenapa tak makan banyak-banyak tadi.

Apa persamaan belon dan perut Hadry?


Adik Wani, welcome to the club dear. I tak suka amek gambar sebelah U pasal nanti nampak I gemuk giler padahal I gemuk-gemuk biasa jerk. Tengok sahaja pada gambar ini. Ceh! Padahal I memang gemuk, lagi nak salahkan camera dan Adik Wani. Haha

Nani, Farah, Linda dan the most wanted guy that night, Ucop.

Ajim sebok jerk nak bergambar dengan anak dara, jeles la tu bila tengok Ucop kena gomol-gomol dengan dorang. Ucop pulak sengaja sabotaj I, asal pandang muka I nanges. Macam la I ni buruk sangat. kecik ati I tau Ucop?

Gaya ada, suara? Hahaha. Cey! I nak kutuk orang padahal I sendiri nyanyi berbunyi seperti terputus urat kentut! Tapi I respek la kat I, walau suara tak sedap, tapi I kompiden jerk. Haha.



Lelong...Lelong... Kalo timbang kati, baju merah paling mahal.

Ok. Lelong trip kedua. Semua available kecuali Mamat berbaju hijau. Dia, I punyer. Ceh. Macam ada yang hendak sahaja. Tengok gambar ini, muka Azrul tiada espresi.

Sayang, bila senyum lain kali kalau boleh bukak mata yer? Azrul masih tema muka yang sama. Tiada perasaan. Baik jerk Azrul teman I carik kereta Saz sampai kesimpang padahal kereta Saz ada kat parking rumah Mamat. Nice sayang. Info yang u kasik terlalu clear sampai I sudi jogging tengah-tengah malam dengan Azrul.


Nah sayang, pasal U nyanyi sedap. I kasik lolipop. Lolipop yang I pegang sepanjang malam pasal taknak hilang, tapi bila dah time nak balik tetiba hilang. Demn!

Asal I nak gigit tangan ucop, mak dia pandang. Kensel. Cis!


Muka-muka biasa yang dah selalu anda nampak didalam blog ini termasuk Acap yang berlubang hidung kecik dan Zareff abang Sam Bunkface.


Poco-poco time. Wah! lazat nampaknya peha I.

Ok. Ni tengah naik syeh ni. Ni yang ada asap-asap ni kenapa wei? Hantu keluar ker apa?

Best giler. Walau I pijak kaki Epin lapan kali, tapi tetap rasa best. Nak pulak bila tetiba I jadik ketua penari sebut 'enjut, enjut, sepak!' Next time kiter joget lagi eh? untuk Ajim, kenapa bila dah habes baru sebok nak menari depan I? Kan dah menyesal. Haha.


Kami lepak makan, chit-chat sampai la pukul 3.00am. Seronok dengar Hadry buat review cerita Cinta Balkis dan yang I paling tak tahan, dia juga tengok Legasi 43 Karat. Wanita Hari Ini pun dia tengok. I rasa dia boleh kerja part time dekat TV3 sebagai pengulas drama, Yeah!

Terima kasih kepada Farah/Mamat & Family pasal sponsor venue. TQ so very much! Next year kiter buat lagi. So, sementara waktu korang masih ada waktu untuk belajar menari poco-poco supaya tahun depan kiterbuat lagi hebat dan tiada aksi pijak memijak kaki lagi. Lastly redit to Nani untuk semua gambar ni...


-EnD-

6 comments:

Liyanaroxx said...

kak sue punya dress hijau comel ar...serius..bukan nak bodek tapi mmg comel...*ppsssstttt...beli katne sis?*

Filla ~ Kasih Aleeya said...

HEHE..happening giler ko yerk... tp leh tak sampaikan salam pelok cium kat budak kecik nama ucop baju kuning yg hensem tiada tandingan malam itu???? tak tahan bedebar i tgk dia tawwwww!!!!

Mimy Hamid said...

hati akupun berdebar nengok UCOP..

Chooyaya! said...

Liyana : dress tu Kaksu beli dekat online shop ler. Apa nama entah. kena check dulu. Kaksu beli 6 helai, tapi 1 ni jek yang boleh pakai. Terus serik. Tu la ketama dan terakhir beronline shopping. Cakap jerk free-size, sekali Kaksu pakai, muat sampai dekat dada jerk. Haha

Filla & Mimie : Ucup tu mmg comel giler. Kalau nampak dia, terus rasa nak lempang. pasal comel sangat.

Anonymous said...

setiap kali bace blog kak sue cukop tak thn gelak ng caption2 gambo kaksue. hoho!

Chooyaya! said...

anon : hohohoh merry krismas. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...