Wednesday, January 27, 2010

DanDan Vs WakDan Vs DanDan Legend

Jangan tanya mana bebudak ni boleh dapat nama DanDan. I pun tak sure. Bila I ikut Sazli main bola dengan kekawan Perth dia, nama DanDan tu memang dah wujud. Dulu team ni agak kodi jugak la. Lawan dengan team mana pun, kompem kalah, tapi since bergabung dengan team WakLu baru la dorang merasa menang. Tu pun sekali dua jerk. Haha.

So, yang I nak bagitau ni pasal apa mereka selalu kalah, pasal star-star duduk jauh. Ada duduk Perth, Singapore, JB, Kemaman, Miri... Dorang jarang sangat sangat sangat dapat join kalau ada lawan. Tu yang biasa sangat tak berapa nak menang tu. TAPI bila bergabung dengan WakLu terus jadik trasformer hijau. Nama pun jadik agak kelakar. WakDan. Dah. Ko carik satu dunia, ada nama kelab bola sama macam ni, kontek I, I kasik 5 juta sebagai wang pertaruhan. Cey! Macam kaya sangat.

Sabtu haritu, sebelum barbeque, DanDan lawan la dengan WakDan. Pastu DanDan lawan pulak dengan DanDan Legend. Kenapa legend? Pasal semua pemain DanDan legend dah tua. Miahahahah. I tak tengok game dorang, pasal I tau kompem dorang main tak serius. So, I pergi ikut Farah tiup belon sambil kentut dekat rumah dia.

I tanya Saz, menang ke kalah. Dia cakap menang. So, I rasa dia tipu. Mustahil DanDan menang. Sampai sekarang I taktau result. I harap Wana lekas kontek I untuk confirm saper menang. Ini arahan.

Jom layankan ajer gambar ni. I malas nak bebel panjang-panjang pasal I ketar-ketar dah nak post entry pasal makan. pulak lepas ni.


Inilah akan terjadik kalau diri sendiri tembam, bergambar pula dengan yang slim-slim maka akan jadik super tembam. Macam biasa la, I musti nak salahkan kamera.

Kata Wan Ismail, I macam gadis litar. I rasa kelakar pasal mana pernah wujud gadis litar segebu ini? Pegang pulak payung yang super hina pasal kaler dah luntur

Fairuz memang gebus giler la

Wana dengan Yash punyer payung juga boleh jadik payung untuk bukak kedai burger.


Tutup sikit Fruz. Malu dekat adik-adik yang baca blog ni. Hehe. I nak iklankan pasal Fairuz. He's single and available. Baik hati, manis, kacak bergaya dan pemilik kasut Pedro dan T-Shirt Hermes.

Penulis disamping pemain DanDan paling cool. Apiz. Cey! Tetiba jadik penulis. Owh, gambar ni sudah di crop kan supaya lebihan daging di peha tidak terlalu kelihatan.


Ada gaya la Zareff!

Dari jauh I dapat kenal yang tembun-tembun number 11 tu ialah Sazli.

Yash dengan awek Latip yang tak pernah borak dengan I. Pasal I kan penyegan orangnya. Yash, ko kata nak kasik aku tengok gambar separa bogel H? Bila Bila?


Skaters sekarang dah ada gf cun. Harap dia tidak lagi mengorat Ju Aziz.


Warm up warm up

Sangat bergaya Sazli membuat sepakan. Masuk atau tidak, itu tidak penting, yang penting bergaya.


Apa ini? Acara megorek jubur ditepi padang ker?

Ingin diriku... Dekat dihatimu.... Hehe. I kasik hint jerk Wana. Jangan risau, tadek saper tau pemilik lagu ni.

Tamak sungguh Wana. Semua pun dia nak.


Ok dah! Final picture. Sah-sah I tadek pasal sebok tiup belon sekarang ini.


Pengumuman : Kepada sesiapa yang berminat nak buat friendly dengan team WakDan, boleh email I eh? Kiter buat friendly. Ala, jagan risau, bebudak ni semua bukan main ganas-ganas pon. Semua sopan santun dan kacak bercaya berspek mata Mark&Spenser di tengah jalan raya. Jadi, sila email I. Nanti I kasik number handphone Wana. I pon taktau macam mana nak kasik number handphone Wana pasal I sendiri pun tadek. Haha


-EnD-

3 comments:

dude said...

takde ke awek2 nak diperkenalkan? hehe

Chooyaya! said...

dude : awak yang dah sedia ada macam mana? I assume u dah ada gf pasal dapat poskad dr dubai ker mana ntah tadi. dah lupa

wana rasni said...

ewah ewah abis die kenakan aku kt sini..xpe ek mak su..tunggu sabtu ni..siap la hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...