Sunday, June 20, 2010

Happy Anniversary!

Happy 1 year Anniversary sayang!

Dah setahun dah kiter kawen... Sekejap sangat masa berlalu. I nak jadik isteri U sampai bila-bila boyeh tak? Yang I provoke provoke normal yang biasa I cakap tu, U jangan percaya. Tu semua muslihat suruh U pujuk jerk. Tiada niat lain.

Tapi biasanya U buat bodo jerk. Tengs sayang. Tengs.

Giler ker haper dah dapat suami kacak, baik hati, rajin kemas rumah, pandai main bola sepak, bijak, bekerjaya dan penyayang serta goreng karipap rentung masih jugak nak tinggalkan?

Kiter sama-sama doa supaya Allah bagi keluarga yang harmoni pada kiter yer sayang? Setahun kawen ni kalau ikutkan, masih jauuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh lagi dan banyak lagi yang kiter kena tempoh. Kalau kawen tu macam buah kuih tart, setahun tu baru nak sukat-sukat tepung jerk.

Semoga U dengan I, sama-sama dapat menempuh cabaran dalam rumahtangga dan happily ever after macam cerita Prince Of Persia. Eh tak. Cinderella.

I sayang U sangat.. :) U tau kan?

P/s: Saz kata nak masakkan I untuk our one year anniversary... Tett...! I yang paksa. Hehe. I wonder, apa la yer yang dia nak masak? Good luck sayang! Harap kiter dua tak masuk opistal kerana keracunan bersama. Hehe.

-EnD-

9 comments:

Nadia Bayu said...

wah. dah setahun ek. kejap jek rasa kak sue kan. tak puas betul duk berdua. huhu. nway, selamat hari ulangtahun sayang. eh eh. macam tajuk lagu pulak ;p

Chooyaya! said...

nadia sekarang ni kaksu tgk dah banyak merepek jerk. hahahah. tq tq. tak lama lagi nadia punyer anniversary pulak. kan kan?

amElyn said...

kaksu dah celebrate anniv???
whoaa.congrats!!!
wish ur have a happy marriage life!
hehee.
hi kaksu! 1st time datang nih.
jakun*
jangan lah majok!
pasni, kaksu naik ranking top 5 sebab share tips pasal kawen!
hehee.bole buat guideline..
thanks sis!! mmmuah!

p/s : opkos i follow u...

Liyanaroxx said...

Selamat Ulangtahun kak sue...semoga berbahagia ke akhir hayat...

p/s : Macam nak buat ucapan raya plak! ;P

sk8ers said...

kelas gamba kak sue! meletopp u! i loike!

Lenny said...

congrats!!! happy anniversary to both of u....

Chooyaya! said...

lenny : tq lenny

skate : meletop ko kata? baju pepel pelamin hijau dah mcm cacat. perli eah?

liyana : iyolah... tak lama lagi kaksu pulak ucapkan kt awak pulak

amelyn : ok la, kira kiter rujuk balik selepas bercerai la ni eh?

amElyn said...

hihi.
*gelak kaver sebab kt muka ade masker*
lebih kurang lahh! tp kaksu, kita mana ade becerai lahh! tak dok sebumbung jek! aww~
*ok.melalut*
kaksu, kalo ade mane2 contact nikah outfit for sell roger2 eh! tengah mengusya.

TQ!!!!

sk8ers said...

eh tak perli aa kak su..komen ikhlas..pose tuh paling sy suke..kelas nok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...