Thursday, June 10, 2010

Sokan Sokan!

Adoi. Pijau tangan ni ha. Sungguh-sungguh tadi makan sambal cendawan air mata. Tapi sungguh-sungguh jugak nak apdet blog. Hish. Macam la ada yang rindu pon. Kalau takder pon, aku peduli apa? :D

Ni ha, I nak bagitau... I akan ke Nilai untuk 3 hari. Ada sokan company dekat USIM. I main netball, badminton dengan masuk marathon. Cambiaso, mokcik ghaso cuma marathon jerk yang boleh dapat pulang hadiah.

Netball jangan harap la. Nak-nak pulak Intan yang jadik shooter. Dia dah la pendek. tapi kompiden main shooter. Haha. Ok. Gurau.

Oleh itu, kepada semua.. Selamat mensakit hati. Terutama kepada yang ada tv satu sahaja dan terpaksa berebut-rebut tv nak tengok cerita masak-masak dengan suami yang nak tengok bola. Pasal esok dah start World Cup kan. Jangan harap nak manja ngada-ngada dengan partner, kompem tak dilayan. Buat letih jerk tarik muka.

Lebih baik buat kerja lain yang berfaedah seperti berkebun ker... Kan kan?

Sekarang, terimalah lagu terakhir dari saya sebagai penutup rancangan

*Diam. Semua Diam sambil korek hidung, gentel-gentel, tengok dengan kasih sayang dan jentik bawah meja. Selet dekat lantai.

Ok tak, tadek lagu sebenarnya.

Nak sidai kain dah.

Taktau motif apdet ni ha. Sajer buang masa.

Bye
Kabadi kabadi kabadi

-End-

3 comments:

wana said...

caption gambar terbaekkk..hahaha

amElyn said...

sis...ur white nikah outfit is sooo gojes!!!!
suka! suka! suka!
beli ke tempah???? mind to share???
hehee.skang sy tngh survey2 google sana sini..

Chooyaya! said...

wana : rindu ucuk...!!

amelyn : terima kasih... inbox la i dekat fb. Search suraya sulatin. nanti i kasik tips2 eh eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...