Tuesday, August 3, 2010

Donut Hina (Eh, I mati kalo tauke Dunkin baca ini)

Hari Sabtu baru-baru ni, cambiaso I akan mengekor Sazli ke Setia Alam untuk tengok dia main bola sepak dan memberi moral support dan menjadik ketua gengster atau kaki pukul penyokong kepada team Sazli. Eleh.. Tengok main bola tu tujuan kedua sebenarnya, tujuan ketama ialah melepak-lepak bersama WAGS yang lain.

Lepak dalam erti kata sebenarnya ialah bergurau senda, bergosip-gosipan dan MAKAN. Makan? Wah wah. Menarik ni.

Kebetulan pulak haritu hujan kan? So, malas la nak membasahkan bontot menjadik penyokong ditengah padang maka jeng jeng jeng! Alia ajak pergi lepak Tesco Setia Alam. Yerla, Tesco tu jerk la soping komplek yang paling hebat kat situ kan, redah jerk la. Dia teringin nak makan Donut Jco. Nak carik donut Jco memang kempunan la kalo carik kat Tesco kan?

I ajak dorang pergi Pavilion taknak pulak. Aku suka jerk kalo pergi sana. Tapi Setia Alam ke Pavilion nak patah balik ke KL kirim salam la kan? Dah. Jangan mengada-ngada nak Jco ker apa. Big Apple pon tadek. So, makan jerk la apapa jerk pon donut yang ada kat Tesco ni.

Taraaaa...!!!! Dunkin Donuts! Dah dah. Jangan nak cebik-cebik bibir, dulu mekalau tadek Jco dengan Big Apple. Donut keras ni la yang dibanggakan korang kan? Ala.... Ada apa donut yang best kat sini? I biasa ambik Bavarian dengan Pineapple. Sedap jugak la (ambik hati)

Pastu carik kedai majalah. I nak carik In-Trend terbaru. Ada cerita pasal macam mana nak kurus. Akibat dari terpengaruh dengan Yati yang tag I dekat FB pasal menda ni. Baca artikel macam mana nak kurus sambil makan donut yang ada banyak sugar. Nampak tak gabungan idea dan usaha bersungguh-sungguh yang bagus disitu?

Acik kedai....Acik kedai...!! Ada orang curik-curik baca majalah secara free!!!

Ugutan I nak ajak blah dari kedai majalah kepada Rish, Mira & Aleeya tidak berjaya pasal dorang tak takot. Lagipon Acik kedai tu wanita muda, bila I panggil Acik, dia tak pandang, maka I mencarik alternatif lain untuk menghilangkan boring seperti ber 'cam whore' sorang-sorang dengan kipas warna warni. Menarik bukan?

Terima kasih kepada driver Swift Biru mantap kemek disisi kerana selamba langgar divider walaupon kereta berumur kurang dari sebulan waktu itu, mempersembahkan wanita bermuka serupa dengan I, Siti Hamira!!!

Sekian laporan bola untuk minggu lepas. Result : WakDan kalah 4-1 kepada team bebudak Politeknik kalau tak silap. Entah. Tak ambik kisah pon. Gambar bola mana? Mana aku tau! Harharharun

P/s : Nantikan kemunculan cerita makan-makan di La La Chong Seafood sebentar lagi (esok lusa la maknanya tu)! Makan ketam garang woh. Slurrrp!!!

-EnD-

1 comment:

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site surayasulatin.blogspot.com
Is this possible?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...