Wednesday, September 1, 2010

Snow White vs Dayang Senandung

I nak perkenalkan kawan baik baru I, nama dia Miss Snow White..

Ni semua gambar-gambar yang bakal mengundang muntah darah kalau badan tak kuat. Harap puasa anda semua tidak terbatal la yer? Sekarang, tanpa melengahkan masa, mari menyaksikan gambar tersebut. Weeewiit....!!!

Shooo.. Jangan cerita dengan orang lain eh yang I kentut dalam kereta?


OMG! Tak sangka kentut I bau sumi jeli la.. Sampai Intan pun terkesima lantas malu dan memegang pipi. *Dah macam bunyik pantun 2 kerat jerk

Nasib baik kerusi masih berbalut, kalau tau mungkin menyerap bau tersebut. *Statement berbaur riak & poyo nak bagitau secara tidak langsung tentang bff baru.

Dayang Senandung.

Miss Snow White

P/s : Tetap rindu pada Wakjubo. Tssk Tssk. Tiada niat untuk menunjuk2 ker haper eh? Cuma nak berkongsi kegembiraan. Terima kasih kepada suami, bapak & mak for this lovely in-advance birthday prezen. Harap-harap tahun depan dapat bagi lagi. Hehe. Dasar tamak!

-EnD-

4 comments:

Fida Ghazi said...

vavavavava!! tengok seat pon dah dapat agak kete ape!!!

ai menjelesi... taniah..taniah!!!

cakap banyak tamau.. malam ni Federal Hiwey okeh! kita race!!!

.BUNGA. said...

kak su bukan setakat masuk list yg dibenci tapi terus masuk list yg di banned seumor hidup! hambik! rasakannnn!

cikmyasara said...

kak su!!!jelesnya!! nak gak menatang snow white neh.... kak su dah amek kete idaman kt la.... cantik sgtttt.... tahniahhhh...

Chooyaya! said...

fida : ahhhh.. tak main la Federal Hiway! Kiter main litar F1 la kalo berani! wah. belagak statement mcm aku beli kereta ferrari pulak.

Bunga : takper. jangan dilit dalam Fb udah ler. hehe

mysaara : senang jerk, kalau nak jugak kereta ni, berdoa selalu. sama mcm kaksu la. tetiba jerk dapat setelah 2 3 tahun berdoa. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...