Sunday, October 17, 2010

Eh, Suraya dah jadik pelakon ker? *Geli

Ecewah, tajuk entry boleh mengundang kontorversi. Woot woot. Anda semua kena tipu...!

Sebenarnya, baru-baru ni I ada jumpa Poja. Dia ada shooting drama Trilogi Cinta bawah produksi Rosyam Nor dekat Ampang. Dekat Ampang jer, kata Poja kalau tak datang jumpa dia agak melampau. Ok la. I datang.

Dia shot dekat satu rumah ni, dekat sangat dengan rumah I. Besar rumah tu, owner rumah tu nama Kaksu. Dia baik sangat.. Poja cakap, rumah ni jugak guna untuk shot drama Lagenda Budak Setan. Entah eh, I tak pernah tengok. Suka Farid Kamil tapi tak tengok drama dia. Pelik kan? Ke tak sebenarnya?


Ni la gambar paling cantik yg I snap. Susah woh kalau amek gambar dengan orang cantik ni, amek la angle mana, muka I tetap macam maid jer. Sedih.

Bang Rosam... Nak sain!

Dalam Trilogi Cinta ni, Poja jadik akak kepada Siti Fazurina aka Nina. Nina dah tak makan nasik since April and sekarang dah kurus, muka dah runcing. Dengki giler.

I memang respek la dengan pelakon-pelakon ni. I sendiri yang duduk 3 jam je dekat lokasi dah rasa semak. Dengan wayar berselirat sana sini, lepas tu nak menunggu turn sampai scene kiter satu hal jugak. Lama giler kot. Padahal untuk scene yang kena tunggu tu cuma 10 menet jerk shoot. Boleh bayangkan tak macam mana letihnya menunggu?

Fuh, nasib baik I bukan pelakon.

So korang, jangan lupa saksikan drama ni nanti yang akan ditayangkan pada bulan November di RTM. I jamin, drama ni memang best. Karya Rosyam Nor kot? Giler apa tak best?

Eh. Tetiba blog I dah jadik macam blog hiburan. Bye

-EnD-

6 comments:

appledia said...

Selamat Terlambat Hari Jadi..eh betul ke ni?(read:Hepi Belated Birthday!)
Owwwh dapat hadiah beri itam tebal(read:black berry bold) wohh,sangat syiiok!

Chooyaya! said...

appledia : yerla.. tq... tp ada denda untuk kelewatan menge'wish' tau?

payung terjun said...

dr dulu lg curios.. camne kak su bole kenal ngan poja ni? kamceng plak tu.. satu skola ke.. hik hik

*she's s0 e!Ra* said...

nak jadi pelakon tambahan boleh :p

Chooyaya! said...

payungterjun : tadek la. kenal masa amek gambar sama2, tiba jadik rapat.

she's so eira : eh, best la nama. nak kasik tk anak kaksu la. pelakon tambahan jerk? giler haper. ko punyer la cantik nak jadik pelakon tambahan. hesh!

Anonymous said...

akak, sy td search nama Fazurina tuh tup2 keluarlah image segala. Tengok2 muka akak ada kua, baru je nak kepochi kat blog akak ni, sekali mmg ada entri daaaa... huhuu. ketinggalan gua nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...