Sunday, November 21, 2010

Sneak Preview


Ingat filem Dua Alam jerk ada sneak preview? Kesinambungan U look blue pun ada tau? Nanti I apdet bila free. Skarang tak free, hosmet dah jeling-jeling suruh mandi. Kecoh jerk. Padahal baru pukul tujuh malam. Bye!


P/s : I tengah buat kajian. Saper yang paling berangan and kompiden terlebih. Dr. Che Rozmey yang kata rambut dia bakal menjadi trend muda-mudi di Malaysia dan filem dia bakal memungut RM60 juta atau Uncle Seekers yang berangan nak kawen dengan Permaisuri Aisyah. Haih! Payah kalau terlalu berilmu ni. Jadik macam senteng pon ada haku tengok.

Tapi kan kan kan, kalau Dr. Che Rozmey nak sponsor I jadik kurus guna DR2 tu, I mungkin setuju. Har har harun!

-EnD-

6 comments:

theblabber. said...
This comment has been removed by the author.
theblabber. said...

keji.

Chooyaya! said...

yg mana satu keji ni?

a) aku
b) dr che rozmey
c) uncle seekers?

theblabber. said...

semua di atas.

incik said...

haha.kelakar lah kak su nih.
sengih je bace post nih.haha

Chooyaya! said...

theblabber : u r so nice. tengs
incik : tapi kaksu mcm tadek buat lawak pon :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...