Saturday, January 15, 2011

Pendek lagi hitam

Class of 95 (Fom 2) - Cer teka mana satu I. Clue : pendek

Pendek siot I masa sekolah dulu. Kalau beratur masa perhimpunan, selalu jer berdiri depan. Orang naik badan/tinggi bila umur 13-14, I bila umur 18. Orang periyet umur 11 tahun, I umur 16. Sian kan? Giler kurang hormon. Dulu-dulu kawan sekolah kalau bersenam sekejap dah keluar peluh, I pulak jenis tak berpeluh. Cacat. Tak payah susah-susah pakai dodoren pasal tak bepeluh pon. Haha.

Kadang-kadang jugak menangis dalam bilik pasal semua orang dah ada tetep, I masih pakai camisole masa form 3. Tapi seb baik bila dah umur 17, I dah mampu pakai yang sama macam orang lain. Walaupun pertumbuhan tidak berapa memberangsangkan tapi ok la... Haha. Sian giler kan?

I ingat, badan I ada curve sikit, tinggi sikit bila lepas umur 18. Giler lambat pertumbuhan segala mala jenis yang boleh menumbuh (boleh eh ayat macam ni?) Sekarang ni kalau jumpa yang zirafah-zirafah time sekolah dulu, I dah tinggi dah dari dorang. Hnsss Hnsss (OO)

So, kepada adik-adik yang masih risau tentang pertumbuhan badan tidak sama macam orang lain walaupun dah umur 17, jangan risau. Pasal kadang-kadang ada jugak yang lambat proses ketinggian (macam I). Mungkin jugak masalah kegemukan akan melanda bila umur dah masuk 24 tahun. So. Harap berhati-hati.

P/s : Sekarang ni ramai kekawan sekolah yang kata I dah berubah. Dulu sekolah ala-ala skema. Eleh, nak bagitau aku dulu sekolah buruk la kan? Ffineee !

-EnD-

4 comments:

Peminat Katie Holmes said...

3 dari kanan kak
aiyark.betul tak?

Chooyaya! said...

3 dr kanan yg duduk ker yang diri? hurm... bleh tahan @#$%$# jugak eh aku? (mati la kalau bebudak skolah baca ni?) Haha.

theblabber. said...

berapa ribu kau habis buat plastic surgery ni? *larik selaju mungkinnn.

Chooyaya! said...

theblabber : ewah hengkau...!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...