Thursday, January 27, 2011

Rehearsal Tarian Endang *Malu kentang!

Nah tengok ni ! *Sambil tutup muka pasal malu.


Janji jangan gelak.. Haha. Btw, sila perhatikan yang duduk-duduk tu semua gem-gem sikit *Terutama yang hujung belah kiri seluar hijau senteng tu) and yang menari berdiri tu pulak I bagi depa masuk kategori kurus sipi-sipi. Nampak sangat dengki kan? Ishk Ishk. Orang gemok selalu ditindas. (Sedih tipu-tipu)

Ada satu lagi tarian, Tualang Tiga but tu nanti la I masukkan eh? Tak pon tunggu jer masa hari berlangsungnya upacara. (Bajet majlis penganugerahan pangkat Datok ke apa ni?)

Enjoy !

*Lari laju-laju keliling rumah untuk cover malu. Vavi.

-EnD-

10 comments:

theblabber. said...

beriya sungguh gelagat hang "membasuh baju" tu.

*Lari laju-laju keliling rumah untuk mengelak dipukul

SeKePiNg HaTi.. said...

sis, lagu ni apa tajuknyer yer? sy rse lagu asalnye ialah lagu minang kan? http://www.youtube.com/watch?v=8kVigTRDTzE

apples,dia.. said...

Gigih!Bole geng.Kite pun ngah trenen tuk dinner ;D

Chooyaya! said...

theblabber : ko mmg saja carik pasal kan? hahahha. tak terfikir pon gaya 'beria' tu ko classkan sebagai basuh kain

sekeping hati : ni mmg lagu minang. tajuk dia endang.

apples : apa lagi, kalo berani share la. haha

Liyanaroxx said...

terrornya kak sue menari!nak lagik!nak lagik!

Jan@Afzan said...

Salam k.su..

wah2x...sangat best tgk orang menari sebab saya tak pandai menari...Kayu, kak...hahaha.

btw, i am ur silent reader...Best penulisan & cite2 akak...Ada yang dijadikan panduan tau.

all the best on ur performance...

-Jan-

^fafau^chipshana said...

kak su,yang hujung belah kiri seluar hijau senteng tu paling semangat joget tau,comel!

Chooyaya! said...

yana : nanti nanti. kaksu update later. ko taktau plak hari perfomance semua hancur. haa

jan : tq ! ada jugak eh org baca blog kaksu ni. ada panduan ker? panduan makan2 eh? hehe

fafau : oooo> dia mmg over! haha

apples,dia.. said...

Tadak hal..ahahahah tapi konpem kalah ar ngan choyaya..miahahaha

Chooyaya! said...

apples : dah dah. jgn nak merendah2 diri sgt dgn penari gaya mencuci baju ni. hhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...