Sunday, January 30, 2011

YEay !!! Semua Liptik merah tanak kalah !

Adoi... Badan sakit-sakit ni. Akibat dari berjimba ria di Teluk Kemang semalam. Kekonon untuk release tension la, pasal performance untuk makan malam sarikat I dah berakhir ! Nanti-nanti la eh I update cerita di sebalik performance tersebut.

Blame in on the sound engineer ! Que lagu 6 second awal, dia tak masukkan. So, sekarang bayangkan bila ada yg duduk, ada yang berdiri. Tapi, naseb baik la after that semua dah dapat catch up but disappointed still... !! Setan sungguh. Aku jumpa dia, aku bunuh! (Garang kan?) Now I understand how 6 second sangat-sangat penting dalam hidup I.

Nanti I apdet video eh? (Matilah dah syok sendiri. Pasal dah tau macam mana nak upload video dekat Utube, nanti semua aku nak masukkan dalam blog) Haha

Ni masa persembahan kedua (lagu Endang yang ada orang tu cakap macam gaya cuci kain tu kan kan kan) Masing-masing liptik taknak kalah ok? Selagi boleh merah. Kalau boleh juga nak pakai dekat gigi supaya bila senyum nampak macam vampire) Seram tak seram tak?

This is team kurus. Baju kecik jerk semua. I try pakai, muat sampai dekat bahu jerk. Sian.

Team gemok, (kecuali Ira yang duduk sebelah I, dia terpaksa masuk team ni pasal dia tinggi ya amat) Yang obvious gemok mestilah yang duduk depan sebelah Ira tu.

But anyway, we had so much fun baby! (ayat klise) Nanti eh I update later yang pasal lain. Ketiak, bahu azab nak mampos ni... Sakit sangat. Tolong urut kan pelis.

-EnD-

2 comments:

theblabber. said...

ketiak dan bahu lenguh pasal byk membasuh ka?

Chooyaya! said...

theblabber : ko carik pasal eh? cis !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...