Wednesday, January 26, 2011

Gemuruh Jiwa... Semangat Membara....

Woot woot ! Malam kemuncak untuk buat persembahan tarian is just around the corner bebeh! Ada 2 more days to go. Perasaan? Sangat nebes. Macam dah terpilih sebagai top 10 AF ke haper entah? Lebih hebat dari perasaan masa dapat jadi pengawas masa form two dulu. Haha.

Dulu-dulu kan waktu sekolah, kalau jadik pengawas macam cool jerk. Boleh geledah buku orang lain semasa sport check and jumpa surat cinta kepada sesama rakan sekelas, abang senior dan pemandu bas juga. Coolness wo!

Ok ok. Kembali kepada topik asal.

Yang lawaksnya pagi semalam, hantu makan (I ler tu) tetiba jerk tak lalu nak breakfast, tak lalu nak lunch (tipu sikit-sikit) just bcoz of masa ni Boss kecik nak tengok kitorang punyer progress menari so far macam mana.


Getting ready ! Kelihatan tembam disitu sungguh!

Mesti la Boss kecik berkata-kata dalam hati, eh boleh ke budak-budak ni menari. Well hello??? We are not a professional dancer tapi we all bersemangat waja ok untuk this coming Friday ok? *Tetiba garang.

Banyak pengorbanan telah dilakukan untuk make this thing happen, diantaranya tidak makan malam lagi, makan nasik tengah hari cuma separuh and ambik banyak sayur serta diet yang lebih bersungguh-sungguh dalam tempoh 2 3 minggu ni dan kurang makan. (Makan sangat penting ok)

Cepgu menari dah pesan, dancer tak boleh gemok-gemok. Fine Kak Nira, fine ! Tanak kawan! *Sambil jalan hentak-hentak kaki.

So, ada sapa-sapa tak yang nak tengok video masa rehearsal angkat tangan!

-EnD-



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...