Saturday, February 19, 2011

BIADAP


KETAM LA LA CHONG NI KAN KAN? MEMANG BIADAP !
Nanti I apdet later eh? Ni mandi and siap-siap untuk memakai kostum, maklumlah I kan kerja part time sebagai otromen. Biasa wiken mmg bizi menyelamatkan dunia.

Doakan kejayaan pasukan I
BABAI
-EnD-


6 comments:

Peminat Katie Holmes said...

HAHA.BIADAP. TAK DINAFIKAN.

Kech Hidayah said...

i cari kak sue kat kenduri Go kat Kuala pilah tadi! bersungguh i nak tengok kak sue yang hoootttt tu..tapi tak jumpa.kecewa!

Chooyaya! said...

PKH : Biadap nak mampos ! Grrrrr
Hidayah : Alaaaaaaaaaaaaaaaaa....!! Tapi rish ada tadi kan? Nanti belah go dekat KL kaksu ada. hidayah kawan asma ker?

Kech Hidayah said...

aah kawan asma.same kelas upper form dulu..teleng2 dah kepala neh.belah Go macam tak pi dah kot..tak kenal Go pun.hehehe.rish tu sape.orang nak jumpa kak sue je tak mau orang lain. Go pun tak mau.hahaha.eh?pengantin kena la jumpa.

Chooyaya! said...

ooo. kawan asma... ala... kenapa tak bgtau... nak jugak kaksu jumpa orang2 yg baca blog kaksu ni. (perasan artis sekali sekala)

Chooyaya! said...

ooo. kawan asma... ala... kenapa tak bgtau... nak jugak kaksu jumpa orang2 yg baca blog kaksu ni. (perasan artis sekali sekala)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...