Saturday, February 26, 2011

Jatuh Cinta

Kiter baru balik dari pergi Birthday Party Aliah dekat The Zon, KL. (Kiter? Pesal mengada sangat nak berkiter-kiter ni?) Haha.

Party like a real party baby! Terasa muda kembali walaupon dah tua sebenarnya. Thanx to Aliah and Khatiq for inviting us eventho Sazli lapan ratus kali bagitau he's not into party la, semak bau rokok la (dia merokok jugak tapi???) and telinga bingit dengar music kuat-kuat.

Omel sangat ni bila dia membebel macam tu. Ishk. Geram geram.

Tak pelik kan bila kiter jatuh cinta dengan suami sendiri? Ke rasa nak muntah jer bila I cakap macam ni? Haha. Jap tengok date berapa haribulan. Mana tau waktu mengawan ker? Kikiki.



Tengok tangan I tak dapat bercantun? Apakah maknanya?

Gambar lain will update later. Ngantuk sangat dah ni. Pastu perut lapar. Fak la. Padahal tadi dah makan mihun pizza bagai. Ni kalau gemok, Aliah la punyer pasal !

Bye!

-EnD-

5 comments:

Peminat Katie Holmes said...

kiter2,
mengada ;)

~Rina Mazlan~ said...

salam..

Salam kenal.

Romantika gitu.. :P

Chooyaya! said...

PKH : mengada nak mampos sebenarnya
rina mazlan : salam kenal awak!

Aliah Ali said...

Ala... apsal plak Aliah punye pasal? Aliah langsung tak mkn mlm tu tau.. Lagi kesian

Chooyaya! said...

aliah : yer la... penyedia makanan mmg la bersalah. dah tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...