Monday, February 28, 2011

Aliah Birthday Party

Kesinambungan kepada entry getis berkiter-kiter masa Sabtu pagi-pagi yang balik dari Birthday Party Aliah tak tidur terus update blog menkongsi rasa cinta pada suami tu. Auuwww. Maka terimalah kesinambungannya... Weeewiit...!!

Aliah buat dekat this one suite 3 rooms dekat The Zon KL jalan Ampang sebelah dengan KLCC tu. Tingkat 2. The one and only suite dekat level tu which is memang sesuai la nak berparty sakan pasal tak la kebisingan dalam bilik menganggu ketenteraman orang awam. Kan Kan?

Well actually, ada dalam 50 - 60 people (lupa nak kira) jugak la masa malam ni, but gambar semua ada pada Aliah and Aliah friends, so semua yang ada ni, was taken from my BB. Yer la kan? Takkan I peramah-peramah nak amek gambar kawan-kawan Aliah lain yang sepsis-sepsis tu. And kitorang pon (WakDan) dok lepak dalam salah satu bilik, sambil joget dan berparty sesama sendiri. Sangat anti sosial kan?

I ada jumpa jugak dengan Boya (bukan buaya) and si Su polis, tapi memandangkan bizi dalam bilik berdrama dengan yang lain, maka lupa nak amek gambar. (Ok tak alasan?)

Party start dalam 10.00 malam, and Sazli sebok nak ajak datang awal pasal nak balik awal. I dah kata, Aliah punya kawan ramai... Nanti bebudak WakDan lain tak datang, kiter nak kawan dengan pasu bunga kah? I kadang-kadang bila tak kenal orang, biasanya jadik super pemalu tahik. Naseb baik masa sampai Rish omel dah ada. Terus dia datang peluk I mesra-mesra demi menunjukan kepada stranger yang lain, dia pon ada kawan. Haha. Taktik bocor dah Rish.

Theme white and glow in the dark. Dalam gambar tak nampak effect glow ring yang Aliah pakai dekat tetep dia and tanda senyum dekat perut. Giler daring Aliah. Bayangkan kalau I pakai macam mana. Choi...!!! Aliah kata I tak ikut tema, pasal baju I banyak kaler merah. Tapi I rasa I ikut tema jer (Taknak kalah). Makanan memang banyak. I dengan Rish duduk jer dekat tepi table taknak beralih. Makan pizza sampai habes. Orang lain jeling-jeling, tapi kiter peduli apa? Haha. Buruk perangai ok?

Budak momot ni kalau ajak amek gambar, mesti nak buat muka buruk barang lapan keping. Dah kena pijak kaki, baru nak senyum elok-elok.

Nayang I si Wana lambat sampai. Dia lagi la not into party semua ni, but demi Aliah datang jugak budak domok ni. Apis pulak tak habes-habes dengan drama. Konon kaki party joget shuffle dalam bilik sorang-sorang. Bila panggil keluar taknak pulak.

Last two years kek besday Aliah gambar tetep, last year gambar bontot and tahun ni amek engkau, pempuan bogel terus. Bila party about to finish, Aliah menjerit-jerit tanya sapa ambik tetep dia. Dah hilang sebelah. Haha. Sapa la yang kijam tu? I saspek Apis. Tapi dia kata tak pulak. P/s : I rasa ni pempuan mat saleh pasal bulu dia kaler coklat.

Ni masa baru sampai, sian kitorang.. Takder kawan. Duduk la berempat dekat dapur, jadik tukang pas pinggan pakai buang dalam tong sampah. Nais nais.

Banyak barang-barang glow in the dark malam tu. Kata Rish, jangan pakai kuku hantu tu depan dia, nanti dia mimpi. Macam budak-budak. Haha. And topi tu tak boleh fit dengan kepala Rish lantas nampak macam topi ragby. Padahal tidak.

Apis and Saz berlakon ala-ala gay partner. Ada gaya tak? Yang taf jadik pempuan, yang tecit jadik lelaki gagah. Sesuai la sangat.

Sebenarnya ada ramai lagi WakDanian datang malam tu. Ada Apai, Ami, Cipel, Asek, Katiq, Brad Pitt, Tom Cruise, Mel Gibson tapi semua sebok nak joget-joget dekat luar and BB I pulak asyik hang jerk. Bosan jugak asyik nak reset Henpon. Kang beli Iphone kang baru kau tahu !

I balik around 2 am pasal Saz ada course esoknya dekat JKR and yang lain sambung party sampai kepagi. Kata Katiq, ada yang balik dekat pukul 6.00 pagi and tetiba I rasa I dah terlalu tua untuk berparty. Kan? (berani kalu kata la yer)

-EnD-

4 comments:

Liyanaroxx said...

Giler si aliah nih...pakat nak horny jerk besday cake dia kak sue...ahahahahaha!sengal btol member gua sorang tuh! =D

Chooyaya! said...

aliah mmg la daring nak mampos kot?

Aliah Ali said...

Maksuuuuu!! Patut la Aliah tak dapat mkn mlm tu, sbb maksu ngn Rish dah habiskan sume pizza malam tu.. sian Aliah tau... tsk tsk..

liyana: mcm tak kenal je kannnn

Chooyaya! said...

aliah : alamak....!!! dah terbocor rahsia dkt sini. cis !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...