Thursday, April 7, 2011

Kidd & Hani Yang Mengkawen

Selamat penantin basi baru diucapkan kepada Kidd & Hani. Welcome to the club u both! Jom jom! Kiter janji buat beby ramai-ramai nak nak? *Lompat bintang sekarang.

Actually, wedding ni last month. But since I bizi menyelamatkan dunia, (I kerja partime sebagai otromen) maka selalu la terlepas pandang nak upate pasal wedding budak omel dua orang ni. Apa yang I bizikan pon I taktau. Harharhar.

Diucapkan kepada Kidd & Hani supaya gembira sepanjang hayat, jodoh berkekalan keliang lahat (mak, seram) dan produce beby yang omel-omel jugak. Kalau sudi, marilah kiter berbesan. Wah! Bayang beby masih di awang-awangan sudah mahu buat plan 20 tahun akan datang.

Dah. Jangan banyak citer, mari menyaksikan gambar di majlis Kidd & Hani. Ni dekat Dewan Perdana Felda. Kerana dewan telah di decorate dengan begitu lawa, terus rasa macam nak kawen lagi skali. Kawen o o jerk. Dengan Jonidep la tapi. Agak-agak kalau kasik cadangan macam ni dekat Saz, kena tempeleng tak?? Haha.


Mana gambar perantin? Tadep tadep. Bubuh last-last. Ni semua pempuan ni giler glemer. Yang terpaling sekali ialah yang gigih memanjangkan leher supaya muka penuh masuk bila snap. *mengata diri sendirik nampak? Sila ambik perhatian kepada muka suci Rish & Aliah, muka keliru Syikin serta Epin yang entah datang dari mana tetiba nak amek gambar sekali dengan orang pempuan. Kepada Wana diucapkan selamat bertunang. Eh?

Terpaksa bubuh lagi satu pasal yang tadi tu Mira takder. Mana ntah dia. Sebok bersosial barangkali. Nampaknya perempuan yang giler glemer tadi masih mahu over jugak. Bajet omel la bukak mulut sambil ketawa macam tu. Pang!

Group photo. Ko carik mana dalam Malaysia yang pengantin sebok nak buat gaya Usop Wilcha? Kidd sorang jerk. Dan kepada Acap yang sebok membuat gaya yang sama dan membuatkan gambar perempuan giler glemer hanya nampak separuh diucapkan terima kasih serta fak baring untuk lu. Haha.

Version sopan sikit. Sila ambil perhatian juga, yang duduk baris depan, 2 dari kanan yang pakai capal berbaju melayu cream tu, sila ambil perhatian (lagi sekali), jangan pose sopan-sopan macam tu. I tatahan. Nampak menggoda la. *Hari ni hari apa eh? Haha

Sekian laporan.

Yang benar,
Makcik Kentin.

-EnD-

8 comments:

Aliah Ali said...

Siot ah! Acap sibuk nk pose soley2 trus tak nampak muke suci i tau. mencik!!

Nass whY said...

yang group candid photo...yg ni mesti sume tgh buat pose Usop dalam Kak Limah kan????

Soley soley.......hahahaha!

Chooyaya! said...

aliah : tak nampak terus gambar aliah. ni semua salah acap!

nass sexay : ha ah... dorang ni semua dah ekna sampuk hantu kak limah!

Nass whY said...

ahahahaha! dah agak!! im so addicted to that movie! ahahaha! sampai skarang tgk pun gelak sampai sakit perut!

Chooyaya! said...

sama la mcm sazli ni ha.. smpi ringtone pon 'kiter bako jer.. kiter bako jer..'

wawa Yusoff said...

2 dari kanan..??

bukan 2 dari kiri ke kak su..?
kalau 2 dari kanan yg baju melayu hitam tu kan..

wana said...

Ehem mcm dh lmbt plak komen ni. (I pun skodeng u ni).

Bile plak aku bertunang???? Kureng btul!

Chooyaya! said...

wawa : mana2 pon boleh. ikut suka ati wawa la.. :p

wana : hamboi.. giler lambat kan skodeng? nak kena spank ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...