Saturday, May 14, 2011

Selamat Bertunang Sarah ! Intan bila lagi?

Selamat Bertunang Sarah!

U look so so pwetty! *Eh. tetiba nak muntah pasal spell manja-manja macam ni. Haha.

Masa Sarah bertunang, Ad dari Make-Up Freak yang mekapkan. Baju dari Salikin Sidik dan hantaran dari Mak Acap yang gorjes.

Gambar-gambar lain I update kemudian yer? Eh. Kenapa I pulak yang eksaited tapi? Haha

Sarah bertunang masa birthday dia on 1st Mei haritu. Tema, pink ang ang. Jugak Moroccan. Ke Arab Sarah? Ke timur tengah? Kata MohdAbu, kenapa Sarah tak pakai baju macam belly dancer, baru gerek. Haha. Wak lu!

Omel kan Sarah? Dah la kurus. Memang nak carik pasal dengan I.

Intan pun tak lama lagi nak bertunang jugak. Dia kata tahun depan. Date dah ada. Hantaran semua dah tau nak buat macam mana, cuma dengan sapa jer yang taktau. Haha.

I dengan Intan, makan berdua time orang lain sebok baca doa kat dalam rumah. Pasal dah lapar giler. So, terpaksa makan jugak. Nanti kalau pengsan, ko nak angkat ker?

Pastu, bila cuaca dah panas and orang dah beransur pulang serta Sarah sebok nak amek gambar posing-posing dekat pelamin, I pon ajak Intan balik. Sebelum tu kena ambik handbag dulu dekat bilik Sarah.

Skali... Jeng jeng jeng!

Tumpang baring dan plan untuk tidur selama 15 menet pasal bilik Sarah sejuk dan katil omel dia seperti memanggil-manggil kami supaya merebahkan diri di ranjang. Wah?

Baru nak lelap, skali Sarah sergah. 'Hoi..!!! Beromen ker???' Cis ! Potong stim la Sarah ni... I baru nak manja-manja dengan Intan. I suka sangat sakat Intan. Kadang-kadang I paksa dia cium pipi I, kadang-kadang I paksa dia panggil I abang, sampai Intan tanya I, 'Kaksu ni lelaki ke pempuan?' Hahahah.

Bodoh punya soalan. Sama la dengan orang yang tanya tu. Blur manjang. Kalau prestasi Intan tak meningkat, kata Faiz, tahun depan nak drop dia dari team Treasure Hunt kitorang. Haha.

Anyway, untuk Sarah Selamat bertunang diucapkan. Semoga kekal ke anak cucu. Eh? Ni ucapan untuk kawen kan? Ah. Lantak ah.

-EnD-

2 comments:

mohdbinabu said...

babykk!!! haha
maksue,lama tidak ketemu!

Chooyaya! said...

ko la sombong. bajet artis. padahal aku yg artis kot? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...