Sunday, June 12, 2011

Menang bukan ukuran. Janji baju sponsor setiap hari bertukar.

Kiter just got back from Seremban ni. Dari Rabu kat sana. Semalam petang baru jer sampai rumah... Kiter penat sangat.. Badan kiter lesu habes ni ha.. Kiter harini kerjanya baring, dan tido jer...

Suami kiter pon tak kasik buat apapa. Dia suruh kiter rehat jerk. Maka kiter mengambil kesempatan untuk tido dan hanya mandi jam 4 tadi. Hebat sangat rasa dapat tido lama-lama macam ini.

Makan? Tapau jerk. Haha. Kata penat kan?

Tapi kiter bangun tido masih jugak penat dan lesu. Habes macam mana ni? Saper yang kena bertanggungjawab ni? Dah la esok nak kerja dah... Tapi bila memikirkan betapa gembiranya kiter dekat Seremban bersama miamor kiter, Syira.. Abang Reen, Bib, Yan, Aidil & the rest, kiter rasa berbaloi la untuk kepenatan ni. DAH LA MENANG PULAK TU UNTUK PERTAMA KALI AKTIVITI SUKAN TAHUN NI.

Haha. Walaupun tidak main full time, mampos ah! Nak gembira jugak. (Dengan kata lain, pemain simpanan still)


Muka sebelum game biasanya memang sesuci lebaran.

Selepas game biasanya memang busuk habes. Syira especially. Itu yang tak sanggup nak pandang kamera tu.

Anak dara tidak elok bergambar diatas tangga. (Ini untuk Bib dan Syira)

Ye, menang. Tu nampak piala kat depan tu.

Game kat Seremban kali ni, kiter rasa memang tak fight at all. Menang semua game. Pulak tu dorang kasik kurang dari 5 point kepada opponent. Ada tu kasik 26-1 pon ada kalau tak silap kiter la. But saper yang tak suka kalau menang kan? Ko giler apa main untuk kalah?

Eh apa ni? Menang komplen, kalah apatah lagi. Yer. Bersyukur ni. Dapat towel besar pulak tu sebagai hadiah. Boleh buat selimut pulak tu pasal besar. Gembira sangat dah ni. Haha.

-EnD-

P/s: Manja tak berkiter-kiter malam ni? Haha. Motip manja-manja selepas away selama 4 hari dari rumah? Rrrraaauuuu!!

2 comments:

Anonymous said...

nyah...cantiknya skaf+jersey tu.akak ni lagi teruk, masuk game coz nak baju jek.....walaupon ajk..ngeh2..kmasyp

Chooyaya! said...

amboi kak mas.. besukan tanak, baju free nak plak eh? meh bontot nak spank!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...